Caz uluitor! Medicii nu fost in stare sa-i depisteze boala. Tanara a aflat singura de ce anume sufera

Publicat: 16 oct. 2019, 20:30 Autor: Loredana Ciao.ro
Caz uluitor! Medicii nu fost in stare sa-i depisteze boala. Tanara a aflat singura de ce anume sufera

Molly-Rose Taylor, în vârstă de 19 ani, s-a plâns de mai multe ori medicilor în legătură cu durerile în zona intimă din perioada ciclului menstrual.

O tanara a aflat singura de ce anume sufera. Încă de la vârsta de nouă ani, tânăra suferea de dureri îngrozitoare, care se sfârșeau cu stări de leșin și delir.

Tânăra lucrează ca bonă și a fost diagnosticată greșit de mai mulți doctori, care nu au reușit să depisteze boala rară de care suferea aceasta.

O tanara a aflat singura de ce anume sufera

Medicii nu au observat peretele de țesut de doi centimetri, care se întinde vertical în zona vaginul ei, ca un sept longitudinal, fenomen care determină două organe genitale.

După cinci ani în care s-a confruntat cu dureri îngrozitoare, fata a început să se documenteze singură, online, și a descoperit lucruri noi despre boala sa, care poartă numele de „uterus didelphys”.

În anul 2017, Molly a suferit o operație prin care i-a fost înlăturat septul longitudinal. Însă, aceasta consideră faptul că medicii i-ar face mai mult rău dacă ar îndepărta definitiv unul dintre organele de reproducere.

„Chiar dacă prezint un risc ridicat de avort, măcar acum ştiu la ce să mă aştept. Încerc să nu mă las copleşită de situaţie, să trec această provocare. Dacă nu aş fi fost încăpăţânată, nu aş fi aflat nimic şi vorbesc despre aceste lucruri pentru a le informa pe fetele şi femeile care trec printr-o situaţie similară”, a declarat tânăra.

Publicat: 16 oct. 2019, 20:30 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă