O tanara a fost obligata de doi minori sa isi vanda trupul pe bani. Ce s-a intamplat cand fata a refuzat sa mai faca asta

Publicat: 16 oct. 2019, 18:22 Autor: D. C. Ciao.ro
O tanara a fost obligata de doi minori sa isi vanda trupul pe bani. Ce s-a intamplat cand fata a refuzat sa mai faca asta

Doi tineri din Focșani au șantajat o tânără să practice prostituția în folosul lor, timp de câteva săptămâni. În momentul în care tânăra nu a dorit să își mai vândă trupul, cei doi au lipit fotografii comprimățitoare cu aceasta în incinta liceului.

O tanara a fost obligata sa se prostitueze. Povestea a început în anul 2018, când tânăra s-a confesat unuia dintre băieți în legătura cu situația financiară proastă, mărturisindu-i că ar face orice pentru bani.

Cei trei s-au întâlnit pentru a discuta toate detaliile, iar ulterior i-au adus clienți fetei. Tânăra a păstrat banii pentru ea și nu le-a oferit nimic celor doi. Fapt ce i-a provocat pe aceștia să o șantajeze cu imagini compromițătoare.

O tanara a fost obligata sa se prostitueze

„În cadrul acestei prime întâlniri, au întreţinut relaţii contra cost cu persoana vătămata, după care au convenit cu aceasta să îi facă rost de clienţi pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost. Inculpatul (n.r. C.C.D) şi C.I au avut în minte încă de la început să profite de o parte din sumele încasate de persoana vătămată, numai că aceasta a încasat personal toţi banii de la clienţii pe care i-au găsit cei doi”, se arată în considerentele sentinţei pronunţate de Tribunalul Vrancea.

„În momentul în care persoana vătămată a refuzat să mai răspundă pozitiv cererilor celor doi, aceştia au ameninţat că vor face publice imaginile înregistrate, dar şi acţiunile persoanei vătămate. Imaginile înregistrate au fost postate pe reţeaua de socializare şi au fost lipite şi in zona liceului unde învaţă persoana vătămata”

Au lipit fotografiile în apropierea liceului în care aceasta învaţa. Cazul a intrat în atenţia Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Vrancea, iar cei doi tineri au fost trimişi în judecată pentru șantaj și trafic de minori.

Minorul a scăpat doar cu măsura educativă a supravegherii pentru o durată de patru luni, după ce a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei. În timp ce, celălalt tânăr este cercetat pentru aceste infracțiuni.

Publicat: 16 oct. 2019, 18:22 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă