Caz similar in SUA cu drama Alexandrei! Politia a ajuns in 20 de minute la victima! VIDEO

Publicat: 30 iul. 2019, 21:32 Autor: madalina m. VIDEO

Situatia halucinanta de la Caracal a starnit multe valuri de frustrare, din partea cetatenilor tarii noastre.

Inca sunt intrebari care au ramas fara raspuns, in cazul Caracal. Drama Alexandrei putea fi evitata cu usurinta, de catre autoritati. Mai mult, cei de la 112 par nepasatori fata de copila, din raspunsurile care i-au fost oferite adolescentei de 15 ani.

De asemenea, Alexandra Macesanu a sunat de trei ori dupa ajutor, de pe telefonul criminalului Gheorghe Dinca. Desi putea fi salvata, autoritatile au reusit sa localizeze apelul mult prea tarziu. Politia a intervenit abia dupa 19 ore, de cand eleva sunase si reclamase faptele grave.

Caz similar in SUA cu drama Alexandrei

Un caz similar cu cel care s-a petrecut in Caracal, in urma cu cateva zile, a avut loc si in Statele Unite ale Americii. Mai exact, s-a produs in Ohio, acum trei ani de zile. In acea situatie, femeia care fusese rapita a fost salvata cu ajutorul operatorului de la 911 (n.r.: serviciul de urgente similar cu 112, din SUA).

Caz similar in SUA cu drama Alexandrei

Dispecerul a stat la telefon cu victima, timp de 20 de minute, si a indrumat-o cu privire la tot ceea ce trebuie sa faca. A fost ajutata pas cu pas, pana la sosirea politistilor. In luna septembrie din 2016, serviciul 911 din Ohio a primit apelul unei femei care vorbea in soapta.

I-a spus operatorului ca este rapita si ca atacatorul sau doarme in aceeasi camera in care se afla si ea. „Am fost rapita„, a spus ea la telefon. Cu multa precautie, a fost intrebata de dispecer pe ce adresa este. Ea a zis doar „a patra strada, spalatorie automata”.

„Mi-e teama ca s-ar putea sa ma auda si sa ma prinda si ca este puternic”, a mai spus victima.

Ea a mai dezvaluit ca a fost legata, dar ca s-a eliberat singura, raspunzand incontinuu la intrebarile dispecerei. Tanara a fost indemnata sa stea la telefon pana la sosirea politistilor, dar victima i-a spus „l-am trezit”. Indemnul a fost de „pune telefonul jos”. Un barbat din Caracal a incercat sa rapeasca o fetita de 7 ani de pe strada

VIDEO cazul din SUA

Mai apoi, femeia si-a facut curaj si a iesit din camera, dupa care a remarcat ca usa casei este incuiata. In tot acest timp, dispecera le transmitea informatiile live politistilor aflati deja pe teren.

„Este o fereastra acolo?”, a continuat operatoarea, incercand sa obtina cat mai multe informatii despre locul in care era tinuta victima. „Da, mai uit pe ea. Spune-le sa se intoarca”, spune femeia, dand un indiciu esential pentru ca politistii sa poata identifica cu exactitate casa in care era tinuta. „A spus sa va grabiti si sa va intoarceti”, le transmite dispecera ofiterilor din teren, ajunsi aproape de casa.

Pe inregistrare se mai poate auzi cum politistii intra pe usa casei in care se afla femeia si o intreaba unde este atacatorul. „E in dormitor, doarme”, le spune ea. Shawn M. Grate, in varsta de 40 de ani, a fost arestat si pus sub acuzare pentru rapire și omor deosebit de grav. In apropierea casei sale au fost gasite ramasitele a 4 femei care fusesera date disparute.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 30 iul. 2019, 21:32 Autor: madalina m. VIDEO
Pe aceeași temă
×