Caz halucinant la Cluj! Ce s-a întâmplat cu corpul unui bărbat mort de coronavirus, timp de 5 zile

Publicat: 07 apr. 2020, 10:36 Autor: Maria Apostol News
Caz halucinant la Cluj! Ce s-a întâmplat cu corpul unui bărbat mort de coronavirus, timp de 5 zile

Un mort a fost ținut la morgă în frigider timp de cinci zile, ca să iasă soția din carantină să îl îngroape, la Cluj. Femeie venise din Italia și nici nu a mai apucat să își vadă bărbatul, după ce a intrat în țară.

O femeie din Cluj care s-a întors din Italia și care a intrat în carantină obligatorie a trăit o adevărată dramă, când a aflat că soțul i-a murit, cu trei zile înainte să expire perioada în care era izolată.

Femeia a stat 20 de zile în Italia pentru că nu a mai găsit mașină să se întoarcă acasă, după ce îi expirase contractul de muncă în Peninulă.

Caz halucinant la Cluj! Ce s-a întâmplat cu corpul unui bărbat mort de coronavirus

Femeia a vrut să plece să își înmormânteze bărbatul, dar nu a primit acceptul celor de la DSP Cluj, pentru că nu a putut fi testată de coronavirus. Cei care vin din țările din zona roșie intră obligatoriu în carantină și sunt testați de COVID-19 doar dacă prezinte simptome.

Drama femeii e cu atât mai mare cu cât a aflat într-un mod cumplit că i-a murit bărbatul.

Ieri l-am sunat pe soțul meu și nu mi-a răspuns. Am sunat copilul să meargă în camera lui să vadă ce face și l-a găsit mort. Am sunat la ISU, mi-au spus că nu se poate face nimic ca să pot ieși, testul nu se poate face la cerere, ordinul e strict, nu se poate ieși din carantină„, a declarat femeia, la o zi după deces.

Publicat: 07 apr. 2020, 10:36 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă