Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au negociat bine contractul

Publicat: 17 apr. 2024, 13:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au negociat bine contractul

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu revin la ProTV în noul sezon MasterChef! Anunţul i-a bucurat enorm pe fanii celor trei bucătari care aşteptau cu nerăbdare să îi revadă. Şefii de pe Pache Protopopescu au făcut eforturi uriaşe se pare pentru a-i readuce în trust, iar după anuţul reîntoarcerii s-au vehiculat sumele pe care le-ar primii aceştia pentru a face parte din show-ul culinar. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

Gina Pistol va prezenta MasterChef cu Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu

După ce s-a lămurit cu jurații sezonului 9 al show-ului culinar de la PRO TV, fanii vor să afle și cine ia locul gazdei emisiunii. Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu au prezentat în trecut, la Antena 1, alături de Gina Pistol. Mai mult, vedeta TV a anunțat în nenumărate rânduri că ar dori să se întoarcă pe micul ecran.

Așadar, fanii au dat frâu liber imaginației și speră că Gina Pistol o să fie gazda emisiunii MasterChef de la PRO TV. Acest lucru chiar nu ar fi unul imposibil. Având în vedere că frumoasa blondă poate dorește să lucreze în familie, la PRO TV, alături de Smiley.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 apr. 2024, 13:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×