Dan Negru, reacţie neaşteptată după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la MasterChef: „Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume”

Publicat: 17 apr. 2024, 16:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Negru a avut o primă reacţie după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la show-ul care i-a consacrat. În scurt timp telespectatorii îi pot revedea la ProTV în noul sezon de la MasterChef. 

Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat de la Antena 1 a șocat pe toată lumea. Fanii emisiunii Chefi la cuţite sperau că îi vor revea în aceeaşi formulă în sezonul cu numărul 13, însă cei trei bucătari au decis să încheie contractul cu trustul Intact. S-au spus multe lucruri de ambele părţi despre plecare, însă pentru chefi acest subiect este de domeniul trecutului.

Dan Negru, prima reacţie după ce chefii au anunţat că se întorc la ProTV

Recent, cei trei au revenit în atenţia publicului după ce au anunţat că se întorc la ProTV. Printre cei care au comentat despre această schimbare se numără şi Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în care şi-a spus părerea sinceră despre plecarea bucătarilor de la Antenă, dar şi a altor vedete.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!”, a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru: Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume”

Prezentatorul de la Kanal D, a ţinut să precizeze că banii sunt importanţi atunci când iei o astfel de decizie, însă până la un anumit punct. Potrivit declaraţiilor sale, de cele mai multe ori echipa este cea care face ca lucrurile să meargă așa cum trebuie, indiferent de domeniu, dar mai ales în televiziune.

„La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90. A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa. A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000, Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale’ Să fie asta lecția celor care vor veni”, a mai scris Dan Negru în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 apr. 2024, 16:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×