Câți bani câștigă, de fapt, Bianca Drăgușanu! Vrea să se mute în Dubai cu fiica ei?

Publicat: 17 nov. 2020, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu este în acest moment una dintre cele mai urmărite figuri publice din România, după ce fostul ei partener de viață, Alex Bodi, a fost luat de trupele DIICOT și dus la audieri la Craiova.

Bianca Drăgușanu s-ar fi gândit la a se muta alături de fiica sa în Dubai, acolo unde, la îndrumarea unor persoane apropiate, ar putea să își deschidă firma și să producă bani. Chiar dacă nu își pune problema la nivel financiar, deoarece vedeta are un venit stabil și consistent, se gândește să înceapă o viață nouă alături de fiica sa, după ce s-a despărțit de Alex Bodi.

Chiar dacă mutarea în sine implică costuri destul de mari, Bianca Drăgușanu se simte pregătită să facă acest pas și, așa cum mărturisește și ea, din punct de vedere financiar nu ar fi o problemă. Pe an, Bianca Drăgușanu ar fi nevoită să scoată din buzunare în jur de 10.000 de euro pentru fiica ei, Sofia, dar acest lucru nu ar fi o problemă deloc.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu, arată Cancan.

Bianca Drăgușanu revine pe micile ecrane

Potrivit Cancan, frumoasa vedetă a anunțat că va urma o perioadă în care va face dezvăluiri pe bandă rulantă din propria intimitate chiar într-o emisiune de televiziune. Noul proiect vine la doi ani după ce Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a moderat emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea.

O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories, arată Cancan.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 17 nov. 2020, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă