Catherine Deneuve, spitalizată după ce a suferit un accident vascular cerebral. Personalul medical a crezut că joacă un rol

Publicat: 08 Nov. 2019, 12:41 News 3

Actrița filma o scenă într-un spital pentru un lungmetraj când a suferit accidentul vascular.

Catherine Deneuve, spitalizată. Incidentul a avut loc la spitalul din Gonesse, din Val-d’Oise, în noaptea de marți spre miercuri, când Deneuve filma o scenă pentru lungmetrajul regizat de Emmanuelle Bercot „De Son Vivant”.

Actrița a avut noroc de faptul că a primit îngrijiri medicale imediat după accidentul vascular ischemic suferit. Totuși, atunci când cei din personalul medical au văzut-o pe actriță pe o targă, nu s-au îngrijorat. „Erau în timpul filmărilor, deci am crezut că joacă o scenă”, a declarat o sursă pentru publicația franceză Le Parisien.

Catherine Deneuve, spitalizată

Catherine Deneuve, spitalizată

Personalul din spitalul din Gonesse este obișnuit cu filmările și a păstrat discreția în legătură cu starea de sănătate a actriței. „Fie ea Catherine Deneuve sau nu, trebuie să respectăm secretul medical”, au declarat angajații.

Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, nu va rămâne cu sechele, dar trebuie să se odihnească o perioadă, potrivit unui comunicat dat publicității de familie, miercuri. „Din fericire, ea nu și-a pierdut funcțiile motorii, dar, bineînțeles, va trebui să se odihnească o perioadă”, potrivit aceluiași document.

O sursă a declarat pentru televiziunea franceză BFMTV că actrița suferă de „oboseală” din cauza unui program prea încărcat.

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la cele mature, serioase şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze.

Anul acesta, ea și-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul „L’adieu à la nuit”, de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar.

Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

Publicat: 08 Nov. 2019, 12:41 News 3
Pe aceeași temă