Ce trebuie să faci în cazul unui accident vascular cerebral. Îţi va salva viaţa!

Publicat: 10 Nov. 2019, 13:31 News 3
Ce trebuie să faci în cazul unui accident vascular cerebral. Îţi va salva viaţa!

Accident vascular cerebral. Dacă în trecut, persoanele care treceau de o anumită vârstă puteau face un un AVC, în prezent, oricine poate suferi un accident vascular cerebral, indiferent de vârstă și totul se poate nărui rapid.

Accident vascular cerebral. Însă, dincolo de toate statisticile care arată că o persoană tânără nu mai este ferită de posibilitatea de a face un AVC, știai că există o metodă care îţi poate salva viaţa în cazul unui AVC?

Ce să faci în cazul unui accident vascular cerebral. Îţi va salva viaţa!

Un simplu ac poate salva viața unei persoane care suferă un accident vascular cerebral. Acest sfat este dat de un profesor chinez care susține că putem interveni în cel mai scurt timp când vedem că o persoană se confruntă cu un astfel de accident vascular cerebral.

Ce trebuie făcut în cazul unui accident vascular cerebral:

1. Țineți acul deasupra unei surse de foc pentru a-l steriliza și utilizați-l apoi pentru a înțepa vârfurile celor 10 degete de la mâini.

2. Nu este nevoie să cunoașteți principii ale acupuncturii, trebuie să existe o distanță de câțiva milimetri între unghie și locul înțepăturii.

3. Înțepați astfel încât sângele să înceapă să curgă.

4. Dacă sângele nu începe să picure, întindeți și presați pentru a-l face să curgă

5. Când toate cele 10 degete sângerează, așteptați câteva minute. Veți observa că victima își va reveni.

5. Dacă gura victimei este încleștată, masați-i urechile până când se înroșesc.

6. Înțepați cu același ac zona moale a urechilor, astfel încât să curgă două picături de sânge din fiecare ureche. Câteva minute mai târziu, gura victimei va reveni la normal.7. Când persoana își revine, poate fi trimisă la spital.

Publicat: 10 Nov. 2019, 13:31 News 3
Pe aceeași temă