Cate kg are Bianca Rus. Cantareata a marturisit cum se mentine in forma dupa ce a slabit

Publicat: 15 iun. 2019, 12:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

A avut probleme cu greutatea multi ani. A tinut diete, a slabit, dar s-a ingrasat la loc. Acum a reusit sa se transforme complet.

Cate kg are Bianca Rus dupa operatia de micsorare a stomacului? Vedeta a marturisit ca a reusit performanta de a ajunge la 58 de kg. Aceasta a tinut o dieta stricta dupa ce si-a micsorat stomacul chirurgical. Cantareata are mare grija acum de silueta ei.

De mai bine de un an, cantareata de muzica populara e o alta femeie. Bianca Rus a dat jos 50 de kg dupa miscorarea stomacului si dieta speciala. Acum, vedeta vrea sa se mentina la 58 de kg, o greutate care o multumeste. In plus, a inceput sa mearga des la sala pentru tonifiere si mentinere.

Cate kg are Bianca Rus – 58

„Sunt foarte satisfăcută în interiorul meu când mă uit în oglindă, este altceva.„Nu mai îmi place ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mai mănânc. Am ajuns la 58 de kilograme și nu vreau să mai slăbesc. Vreau să mă mențin așa”, a declarat Bianca, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Cum se mentine Bianca Rus

„Nu mai simt nevoia să mănânc dulce. Nu mănânc orice, adopt un stil de viață sănătos, mănânc de trei ori pe zi și țin cont de ce mi-a spus domnul doctor. Am și un slogan: cine ciugulește, nu slăbește. Dacă eu mă apuc să ciugulesc acum puțină înghețată, dau totul peste cap, ceea ce nu vreau pentru că mă simt foarte bine așa cum sunt acum’, i-a mărturisit lui Teo artista din Satu Mare.

„Chiar dacă am făcut o operație de micșorare a stomacului, e nevoie să țin regim și e nevoie de multă atenție, pentru că sunt persoane care s-au îngrășat la loc după această operație și nu vreau să fac parte dintre ele. Vreau să mă apuc de sală’, a povestit Bianca în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Bianca Rus, batuta de sot in 2018

Bianca Rus a fost batuta de sotul ei in magazinul pe care il are in Bucuresti. Vedeta s-a casatorit cu Antonio in luna mai 2018. In octombrie 2018, vedeta a facut nunta la Satu-Mare. Dupa ce s-au intors din luna de miere din Dubai, Bianca Rus ar fi fost batuta de Antonion.

Acum, dupa ce vedeta a recunoscut si adevarul a iesit la iveala, Bianca Rus a fost batuta din nou. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, aceasta a fost batuta in magazinul pe care il are.

Bianca Rus, sexy! Cum se mentine dupa ce a slabit de la 100 de kg la jumatatea greutatii sale

„Am trecut prin nişte perioade mai grele, dar le-am depăşit. Mă simt foarte bine. Am suferit. Acum sufăr mai bine, cu lacrimi de fericire. Mă uit la mine în oglindă şi e bine! Nu-mi mai place să mănânc, să port papainoage, acum port încălţări mai finuţe. Cu hainele stau prost.

Nu am fost eu cea mai fericită, dar nici cea mai supărată de pe planetă.Îmi plac mult copiii, în special fetiţele. Îmi doresc un bebeluş. La momentul potrivit, când îmi voi da seama cum e cu copiii. Nu îmi pare rău, viaţa merge mai departe. Cu bune cu rele, toţi trecem prin ele.

Nu aştept pe nimeni în viaţa mea, încerc să mă obişnuiesc cu mine. Vreau să mă schimb, să lucrez la micile defecte pe care le am. Nu sunt pregătită ca cineva să intre în viaţa mea. Nu vreau! Îmi aloc timp mie”, a mai declarat Bianca Rus la Teo Show.

VIDEO! Bianca Rus a slabit 40 de kilograme! Fostul sot o face praf!

Publicat: 15 iun. 2019, 12:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă