Cătălin Scărlătescu și-a găsit sosia în Turcia! A rămas mască atunci când a văzut cât de bine seamănă

Publicat: 22 ian. 2023, 11:03 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu și-a găsit sosia în Turcia! A rămas mască atunci când a văzut cât de bine seamănă.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat în emisiunea online a lui Pepe „Bar online” acolo unde a vorbit despre un moment pe care nu îl poate uita vreodată. Chef-ul a descoperit că în Tucia există un artist pe nume Aytaç Doğan, care seamănă foarte bine cu el.

Cătălin Scărlătescu și-a găsit sosia în Turcia!

Celebrul bucătar a dezvăluit şi cum a descoperit acest lucru. Se pare că atunci când se afla în Istanbul a primit o bere gratis, iar o persoană i-a pupat mâna pe stradă.

„Acum ceva timp, vreo 3-4 ani eram în Instambul, în Galatasaray și vine unul la mine, îmi ia mâna, o pupă și spune ceva în turcă. Ce-are ăsta, frate? Mai merg, intru să beau o bere, vine unul zice ceva în turcă, îmi pune o bere și pleacă”, i-a povestit Scărlătescu lui Pepe.

Chef-ul a povestit că l-a întrebat pe cel care i-a oferit o bere de ce a făcut acest gest.

„I-am zis că a venit unul mai devreme mi-a pupat mâna pe stradă, acum tu îmi dai o bere degeaba și tot vorbești cu mine în turcește. Eu îi spuneam în engleză. Ce-ai cu mine? El era foarte siderat că vorbeam în engleză. E unul care cântă la un instument în trupa Trio Taksim. E 1 la 1 Scărlătescu”, a povestit chef-ul.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, căsătorie în secret?

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol la America Express 2023!

S-au căsătorit deja juratul de la Chefi la Cuțite și actrița? Cel puțin asta rezultă din apelativul cu care i s-a adresat Ovidiu Buta Doinei Teodoru.

Prima amuletă de la America Express – Drumul Aurului a fost disputată de către trei echipe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache. De-a lungul întregii probe, Ovidiu Buta a folosit apelativul „soția lui Cătălin Scărlătescu”, atunci când s-a referit la iubita acestuia, Doina Teodoru. Și nu a făcut-o o singură dată, ci în repetate rânduri.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (…). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.”, a spus Ovidiu Buta, la America Express – Drumul Aurului.

Scărlătescu nu are gânduri de însurătoare, deși prietenii cer nepoți! Cel puțin asta a declarat cheful în cadrul emisiunii: ”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”.

Publicat: 22 ian. 2023, 11:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×