Cât de mult a suferit relația Flaviei Mihășan după ce a născut a doua oară: ”S-a schimbat viața de cuplu. Dar ne așteptam la asta”

Publicat: 14 ian. 2022, 21:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mamă a doi băieți cu chip angelic, fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” face totul pe repede înainte și profită din plin de ceea ce i se întâmplă acum! Sexy mămica a povestit exclusiv pentru Ciao.ro când mai are timp pentru ea și pentru relația de cuplu și când a trăit cel mai intens moment de panică de până acum cu copiii!

Reporter: Flavia, cum ești? Cu ce gânduri ai intrat în 2022?

Am intrat într-un mod optimist ca în fiecare an. La fiecare început de an mă surprind gândind: “Asta va fi anul meu!”

Cât de mult s-a schimbat viața ta de când ești mamă de doi băieți? Cum s-au mutat prioritățile?

În momentul ăsta, viața e alta, atât de mult s-a schimbat, cel puțin pentru mine. Am ales să mă implic total în creșterea lui Carol timp de 2 ani, iar Tudor a venit când Carol încă nu împlinise 2 ani… Așa că am continuat bebelușeala. Prioritățile sunt ei doi acum. Când și cum dorm, când și cum mănâncă și așa mai departe.

Ai avut parte de vreun moment de panică totală, până acum, din postura de mamă? Ce te-a speriat cel mai tare?

Bineînțeles că am avut, eu nu cred că există părinte fără genul ăsta de stări. La început mă speria orice. Orice era motiv pentru mine să stau să caut pe internet chestii, bazaconii, îți dai seama. Acum sunt mult mai calmă, mult mai relaxată, al doilea copil îți dă asta. O relaxare pentru că ai încredere că știi ce să faci aproape mereu.

Flavia Mihășan: ”mi-am dat seama că singură cu doi copii mici este extrem de greu”

Ce fel de mamă ești și îți place să fii? Cât de strictă și permisivă?

Îmi place să cred că sunt o mamă echilibrată. Strictă nu sunt în niciun caz…iar permisivă cam sunt, dar ideal ar fi un echilibru.
Copiii trebuie să cunoască niște limite iar eu încerc mereu să învăț cum să le setez.

Ce îți dorești pentru băieții tăi?

Îmi doresc să știe că pot face orice, că sunt minunați și suficienți așa cum sunt și să știe că noi, părinții lor, vom fi mereu în urma pașilor lor.

Ai reușit să găsești bona perfectă? Erai dezamăgită toamna trecută din acest punct de vedere. Ce teste ar trebui să treacă femeile care vor să aibă grijă de copiii tăi?

În cei doi ani după naștere lui Carol nu am avut nicio clipă în gând să caut bonă. Mi se părea că n-ar avea cu ce să mă ajute, așadar nici nu am căutat. Când a venit bebe mi-am dat seama că singură, cu doi copii mici, e extrem de greu. Marius avea filmări, așa că a trebuit să începem căutarea bonei. O adevărată aventură, pentru că este într-adevăr o chestie extrem de importantă. Am întâlnit câteva doamne cu care nu am rezonat din diverse motive, Dar, din fericire, am găsit ajutor, iar acum e un pic mai bine.
Nu le-aș numi teste, nu s-a ajuns la testat. Ci pur și simplu vedeam cum interacțiunea lor cu Carol nu era ceva care să-mi placă. Așa că opream acolo o posibilă legătură.

Flavia Mihășan, despre viața de cuplu

Cât de mult s-a schimbat viața de cuplu de când ești așa de solicitată din postura de mămică? Simți vreo diferență?

S-a schimbat și viața de cuplu. Dar pentru că ne așteptăm la asta și ne-am asumat. Nu ne-a deranjat prea tare.

Cum faci să rămâi în continuare îndrăgostită de soțul tău? Când mai găsiți timp pentru voi?

Timpul nostru e destul de limitat, de cele mai multe ori reușim să vorbim lucruri și să punem țara la cale seara, după ce adorm cei mici.
E o provocare, într-adevăr, dar ajută mult când ambii parteneri își doresc aceleași lucruri în același timp.

Cum te întreții și cum ai grijă de tine?

Nici timpul pe care mi-l acordăm înainte nu e același, dar încerc să nu mă abat de la niște reguli: rutina de demachiere de dimineață și seară, măști acasă, sport (măcar o oră pe zi, cât dorm ei) și manichiură/pedichiură lunar.

”Am primit niște propuneri pentru TV”

Ce trucuri de frumusețe le poți împărtăși mămicilor ca tine, cu doi copii acasă? Cum să fie rapide și frumoase?

Trucuri… somn! Cred că ajută mult organizarea lucrurilor.
Trebuie să-ți fie totul ordonat și la îndemână pentru a fi rapidă și frumoasă. Ceea ce înainte de copii îmi lua 45 minute, acum fac lejer în 12 min. Mă refer la duș + make-up! Mamele știu (râde)!

Ai primit noi propuneri pentru proiecte TV? Ce crezi că te-ar avantaja acum, din postura de mamă?

Am primit niște propuneri pentru TV, da, dar trebuie să fie ceva cu care să rezonez 100%. Mai am un pic de timp să mă hotărăsc, bebe are abia 8 luni, iar gândul meu este la el, la ei momentan.

Ce îți dorești de acum încolo pentru tine?

Îmi doresc extrem de multe, dar dincolo de dorințele profesionale și materiale, îmi doresc claritate și înțelepciune pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru copii.

 

 

Publicat: 14 ian. 2022, 21:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă