Cât de mult a crescut tariful Alinei Sorescu după ce a divorțat cu scandal. Tariful ei s-a dublat

Publicat: 10 iul. 2023, 09:00 Autor: Camelia Vedete

Tariful Alinei Sorescu. Chiar dacă din punct de vedere personal nu traversează o perioadă bună, din cauza divorțului, iată că Alina Sorescu a avut, totuși, ceva de câștigat, după mediatizarea intensivă a separării de Alex Ciucu: și-a mărit considerabil tariful pentru concerte!

Alina Sorescu se află în industria muzicii de foarte mulți ani, a scos nenumărate piese și a câștigat multe premii. Însă niciodată cariera ei nu a fost mai prolifică decât acum. În mod paradoxal, pentru că viața ei personală a avut foarte mult de suferit. Cântăreața i-a cerut divorțul designerului Alex Ciucu, după o căsnicie de 12 ani.

Care este tariful Alinei Sorescu

Invitată într-o emisiune de televiziune, Alina Sorescu a povestit mai amănunțit despre perioada prin care trece. Ea este cea care a depus actele de divorț, după ce despărțirea s-a produs în urmă cu un an. Lucrurile s-au degradat în timp, însă cântăreața este încrezătoare că va depăși toate dificultățile.

Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…)

E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut„, a declarat Alina Sorescu la TV.

Se întâmplă, însă, și lucruri bune în viața artistei. Din punct de vedere profesional, poate spune că a înflorit! Cererile pentru concerte au crescut considerabil după mediatizarea intensivă a divorțului, iar tariful ei a explodat! Mai exact, dacă înainte cerea 2.000 de euro pentru un concert, acum prețul s-a dublat, susține rtv.net.

Alina Sorescu: ”Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu nu a fost doar prima care a făcut pasul și a înaintat cererea de divorț. Ci a venit inclusiv cu o declarație în momentul în care s-a aflat că se desparte oficial de bărbatul care i-a fost soț timp de 12 ani.

“Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el. Până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, așa a sunat primul mesaj postat de Alina Sorescu, cu privire la divorțul ei de Alexandru Ciucu.

Publicat: 10 iul. 2023, 09:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×