A sunat clopoțelul! Vedetele, alături de copiii lor în prima zi de școală: „A început cu emoții, că nu avea cum altfel”

Publicat: 12 sept. 2023, 12:24 Autor: Camelia Vedete

Prima zi de școală. A sunat clopoțelul de septembrie, iar elevii s-au întors de astăzi în clase, pregătiți de un nou an școlar.

Pentru școlăreii mai mari, atmosfera a fost ceva mai relaxată, însă pentru bobocii care își cunoșteau pentru prima dată colegii și învățătoarea, ziua de astăzi a fost una cu mari emoții.
Atât pentru ei, cât și pentru părinți.

Atmosfera a fost una cu suspans și pentru multe vedete din showbiz. Artiști sau oameni de televiziune nu au făcut rabat de la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Prima zi de școală. Emoții la triplu pentru Mirela Vaida

Pentru Mirela Vaida și soțul ei, mobilizarea a început de dimineață devreme. Mai ales că emoțiile au fost astăzi la triplu!

Pentru Carla și Vladimir, cei doi copii mai mari, a început din nou școala, în timp ce juniorul familiei s-a pregătit și el  pentru întoarcerea la grădiniță. Și pentru ca totul să fie pregătit ca la carte, Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, și-au asortat inclusiv ținutele pentru această zi specială.

„Un nou început! Un nou an școlar!🙏❤️ Grupa Mare, Clasa I și Clasa a II-a! Multe emoții, veselie și nerăbdare! Doamne, cum trece timpul… Succes tuturor elevilor, plin de satisfacții, bucurii și sănătate!! ❤️🎉🙏”, a transmis prezentatoare TV pe pagina de Instagram.

Andreea Bălan, prima zi de școală, dar și prima zi de grădiniță pentru fetele ei

În ton festiv și cu pregătiri a venit această zi și pentru Andreea Bălan. Mai ales că cele două fetițe ale ei au trecut printr-o experiență nouă simultan. Artista s-a împărțit între festivitatea de deschidere a grădiniței și cea a școlii și a fost alături de micuțele ei.

„Let’s go to school 🎼🌈✨

Prima zi de școală a Ellei și prima zi în grupa mare a Claritei! 👩‍👧‍👧 Timpul trece atât de repede și iată-ne cu emoție și cu bucurie în această zi minunată!🤗
Baftă tuturor copiilor în noul an școlar! 🙏❤️🎼”

Prima zi de școală. Oana Roman a mutat-o pe Isabela la o nouă școală

Toamna a venit și cu altfel de schimbări în familia Oanei Roman. Vedeta de televiziune a decis să-și mute fetița la o nouă școală, una privată, schimbare ce a venit cu o ușoară nostalgie pentru Isabela.

„Prima zi de școală, clasa a 3-a A la noua școală. Un început nou pentru Isa, un sistem de învățământ diferit, în sensul bun.Mai puțini copii în clase și multe activități și laboratoare”, a transmis ea.

Gabriela Cristea are fată școlăriță. Victoria a intrat în clasa pregătitoare

Pentru părinții Gabriela Cristea și Tavi Clonda, clopoțelul a sunat pentru prima dată anul acesta.

Victoria Bella Margot, fiica lor cea mare, a pășit cu încredere în prima ei zi de școală.
Și pentru că momentul a fost unul cu adevărat special, micuța Victoria a avut parte cu această ocazie și de prima ei vizită la coafor, acolo unde s-a transformat într-o prințesă, cu bucle bălaie.

„Baftă multă la școală, Victoria! Mami și tati sunt lângă tine să-ți dea aripi!💫”, a scris și Gabriela Cristea pe contul ei.

Elena Gheorghe, mamă a doi copii, și cu un băiat deja mare, am putea spune că e deja obișnuită cu festivitatea de deschidere a anului școlar. Însă să nu credeți că acest lucru a ferit-o de emoții! Nicholas are 11 ani și e deja elev în școala generală, iar Elena Gheorghe i-a fost și anul acesta alături, împreună cu sora lui mai mică, Amelie.

„A început🎉🎉🎉🎉

Cu emoții, că nu avea cum altfel☺️”, a mărturisit artista.

Prima zi de școală. Alina Sorescu, fericită alături de fetițele ei

Pentru mămica Alina Sorescu, clopoțelul a sunat în mod victorios anul acesta. Artista s-a fotografiat alături de cele două minuni ale ei, în prima zi de școală, cu zâmbetul larg pe buze.
După un an dificil și un proces de custodie care a ținut-o departe de fetele ei o perioadă de timp, Alina și-a câștigat drepturile în instanță, iar domiciliul definitiv al fetițelor a fost stabilit la ea.

Cu buchete mari de flori și cu multă voie bună, Alina și-a condus fetițele la școală, din nou în sălile de curs.

„Dragi copii, în acest nou an școlar, să vă lumineze curiozitatea și să vă inspire să învățați mereu! 📖 Aveți încredere în voi și străluciți ca niște stele în lumea cunoașterii. 🌟

Iar voi, dragi părinți, să aveți mereu răbdarea și înțelepciunea de a ghida pașii copiilor în lumea educației. Succes tuturor! 📖”, a mai transmis ea.

Așadar, o veche vorbă din popor spune că „vedetele sunt și ele oameni” și cu siguranță imaginile din prima zi de școală, alături de copiii lor, ne conving de acest lucru.

Indiferent de statut sau notorietate, când vine vorba de copii, o persoană este doar atât: mamă și tată pentru cei mici. Iar un lucru e sigur: rolul de părinte vine la pachet cu multă vulnerabilitate, emoție, temeri, mîndrie și bucurie, un carusel emoțional care parcă ia avânt când pășești cu puiul tău de mână pe porțile școlii.

Foto: Instagram

Publicat: 12 sept. 2023, 12:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă