Cartoful gigantic in care poti locui! Cat costa sa petreci o singura noapte acolo VIDEO

Publicat: 26 aug. 2019, 20:22 Autor: madalina m. Life

Locurile pe care oamenii le-au transformat in zone locuibile nu inceteaza sa ne uimeasca! Leguma gigantica poate fi trecuta pe lista celor mai ciudate modalitati de cazare.

Cartoful gigantic in care poti locui se afla in statul Idaho, din Statele Unite ale Americii. Este o locuinta inedita, mai ales datorita faptului ca e inspirata de natura! Cartoful poate fi inchiriat de la proprietari, contra unei sume considerabile de bani.

Iubitorii ideilor inedite de vacanta in mod cert isi vor dori sa petreaca macar cateva ore in interiorul legumei care a crescut exagerat de mult. Cartoful este cel mai popular aliment din lume, asa ca nu e de mirare ca cineva s-a gandit sa il transforme in locuinta.

Cartoful gigantic in care poti locui!

Pentru unii, o asemenea casa pare sa reprezinte un vis devenit realitate. Mai ales pentru iubitorii mancarurilor pe baza de cartofi, cum sunt cartofii prajiti sau piureul. Locuinta improvizata intr-un asemenea mod se regaseste in Idaho. Chiria costa un dolar pe an intr-un orasel german!

Cartoful gigantic in care poti locui

Cartoful in interiorul caruia poti locui cantareste nu mai putin de sase tone si arata ca leguma in marimi supradimensionate. Nu este cu adevarat un cartof, ci a fost gandit astfel de catre creatorii sai, care i-au facut si structura inedita.

Locuinta modulara ce arata precum un cartof a fost construita in realitate din otel, ipsos, dar si beton. Asa ca, nu va asteptati ca patul din interior sa fie facut din piure sau rafturile din cartofi prajiti! Mai mult, casa ingenioasa mai dispune de o baie mica, o chicineta, un semineu si chiar si aer conditionat. Si-au construit o sera in jurul casei, dintr-un motiv incredibil!

Lungimea cartofului este de peste opt metri si jumatate, acesta avand si o latime de aproape patru metri, dar si o inaltime de trei metri si jumatate. Initial, cartoful a fost construit in alte scopuri decat cele locuibile. A servit intr-o campanie publicitara si a fost plimbat prin mai multe locuri din SUA, la bordul unui camion de mari dimensiuni.

Realizatorii s-au gandit ca nu e cazul absolut deloc sa il arunce sau distruga. Astfel, a inceput sa serveasca in scopuri turistice, iar atractia a devenit foarte populara, intr-un timp scurt. O noapte de cazare in cartoful gigantic costa 200 de dolari. La aceasta suma se mai adauga si alte taxe in valoare de 47 de dolari.


sursa: buzzfeed.com

Publicat: 26 aug. 2019, 20:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă