Caroline Bittencour a murit in mod tragic! Era considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume

Publicat: 30 Apr. 2019, 14:50 Vedete

Modelul care a devenit cunoscut la nunta lui Ronaldo a avut parte de o moarte infioratoare.

Caroline Bittencour a murit in mod tragic! Modelul international din Brazilia a murit in apropiere de Sao Paolo, in mare, neavand nicio sansa de supravietuire.

Caroline era alaturi de sotul ei pe o barca in larg, cand din senin a izbucnit o furtuna. Cainii ei au ajuns in apa iar Caroline a sarit ca sa-i salveze, insa valurile puternice n-au lasat-o sa iasa la suprafata si s-a inecat.

Trupul ei neinsufletit a fost gasit ieri dupa-amiaza pe o plaja de langa Sao Paolo. Sotul ei a cautat-o neincetat timp de 3 ori in apa, insa nu a reusit s-o gaseasca. A fost salvat in ultima clipa de autoritati, fiind extenuat de la inotul excesiv.

Caroline Bittencour a murit in mod tragic

Caroline Bittencour a murit in mod tragic

Caroline si sotul sau navigau pe un cataraman langa Sao Paolo atunci cand a inceput furtuna, vantul inregistrand peste 100 km/h, conform sport.ro.

„A sarit cu capul inainte in apa ca sa-si salveze puii. Jorge a sarit si el ca s-o salveze, dar s-au separat din cauza furtunii. El a inotat 3 ore pana cand a fost salvat. Pe ea n-au mai gasit-o”, a spus un prieten apropiat, Can Saad, potrivit The Sun.

Caroline si Jorge erau casatoriti de doar trei luni, iar Caroline era model si prezentatoare TV, devenita cunoscuta in 2005, atunci cand a fost data afara de la nunta lui Ronaldo cu Daniella Cicarelli, pentru ca s-a imbracat cu o rochie asemanatoare cu cea a miresei.

Publicat: 30 Apr. 2019, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă