EXCLUSIV | Carmen Harra, previziuni pentru toamna 2023. Economia se schimbă, la fel și cei care ne conduc: „O să pornim într-o altă direcție”

Publicat: 22 aug. 2023, 20:53 Autor: Camelia Vedete

Carmen Harra are gânduri bune pentru toamna 2023. Se pare că lucrurile vor intra cumva pe un făgaș normal pentru țara noastră, însă scumpirile nu se vor opri aici. Carmen Harra a spus totul pentru Ciao.ro. Pe plan personal, recunoaște că și-ar dori totuși să își refacă viața cu un bărbat adevărat!.

Carmen Harra, previziuni bune pentru toamna 2023

“Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție”, mărturisește Carmen Harra care prezice și apariția unor noi conducători ai țării, în România.

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra. Ea spune însă că nu vom scăpa prea curând de scumpiri sau alte probleme materiale.

Carmen Harra, previziuni bune pentru toamna 2023

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a mai spus psihologul și scriitoarea.

Nu mai consumă carne

“Eu am filozofia mea, să nu pui suferință într-un corp viu, adică un corp mort într-un corp viu. Un animal care a murit degajă anumite energii. Nu mai mănânc carne de foarte mulți ani și nu vreau să mai mănânc, nu o să îmi schimb părerea. Cred că nici nu o mai pot digera. Și nu cred că noi, oamenii, suntem, de fapt, carnivori. Aici nu intrăm în teorie pentru că sunt multe lucruri de spus!”, a mai adăugat celebrul psiholog și terapeut.

“E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule”

Carmen Harra spune că este posibil să își găsească un bărbat care să îi fie partener.

“Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găses”, ne-a mai mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Publicat: 22 aug. 2023, 20:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×