Carmen Harra, previziuni clare despre un mare cutremur în România: „Am văzut lucruri care m-au marcat, clădiri cum cad peste oameni și…”

Publicat: 19 feb. 2023, 14:51 Autor: Camelia Vedete

Carmen Harra previziuni cutremur România. Carmen Harra a făcut previziuni clare despre un mare cutremur în România. Celebra clarvăzătoare a vorbit și despre momentele trăite, în tinerețe, la cutremurul din 1977.

Carmen Harra a deschis subiectul cutremurelor în contextul celor întâmplate din Turcia și Siria. Ziua de 6 februarie 2023 va rămâne în istorie ca un tragică pentru poporul turc, dar și pentru cel sirian. Ei bine, românii sunt speriați și se așteaptă la un mare cutremur și în România. Celebra clarvăzătoare din America spune că România nu va vedea un cutremur mare curând. Însă, ea vede mai multe seisme, nu în Vrancea, ci în alte zone ale țării noastre.

Carmen Harra, previziuni clare despre un mare cutremur în România

„Cutremurul ăsta este de altă natură, este foarte la suprafață. Să nu uităm că noi oamenii putem produce cutremure, putem influența natura, pentru că facem tot felul de tehnologii de ionizare, de schimbare a atmosferei și noi nu ne dăm seama că poate să influențeze vibrațiile pământului, mișcările tectonice și așa mai departe. Ce s-a întâmplat în Turcia va rămâne în Turcia. Va fi un alt cutremur mare, dar pe o altă parte a lumii, dar în viitorul apropiat. În România nu o să fie un cutremur mare, deci eu am o făcut o afirmație chiar la două zile după cutremurul din Turcia.

S-ar putea ca în România să fie niște cutremure mici, care nu vor produce pagube și mai mult de atât am spus că ele s-ar putea să se producă în altă zonă, nu neapărat Vrancea. Intuiția mea m-a avertizat că acest lucru se poate produce și continui să le spun celor de acasă să nu se îngrijoreze de nimic, că nu vine niciun cutremur mare în România, că nu vor fi pierderi de vieți și pagube. Nu trebuie să ne speriem să ne dăm seama că rămânem la nivelul ăsta, dar ce e interesant că toate sunt de suprafață. Cutremure mari cum a fost cel din 1977 este un altfel de cutremur.”, a declarat Carmen Harra pentru wowbiz.

„Am văzut lucruri care m-au marcat, clădiri cum cad peste oameni și…”

Carmen Harra a rămas foarte speriată după marele cutremur din 1977 și spune că este claustrofobă din cauza acelei întâmplări. Mai mult, ea declară că a avut o intuiție înainte de întâmplarea lui și a ieșit imediat din clădirea în care se afla.

„Când este vorba de cutremure, eu am trăit cutremurul din 1977. Eram la două străzi de clădirea în care a murit Toma Caragiu, Alexandru Bocăneț și era 4 martie, nu o să uit cât trăiesc. Aveam 22 de ani, eram venită la București de la Cluj, eram studentă, venită la o emisiune. Eram extrem de tânără și era seară, voiam să mă culc. Am avut un atac de panică, o senzație de sufocare, am simțit că se întâmplă ceva. Am ieșit în pijama, pe scările clădirii. În fața clădirii era o bisericuță, am ieșit, iar la 5 minute a început cutremurul. Deci, am avut o intuiție.

Noi oamenii am pierdut legătura asta cu natura, nu mai suntem conectați cum eram, că dacă am fi și dacă am da atenție intuiției noastre, am ști că anumite lucruri urmează să se întâmple. Eu am avut senzația asta foarte puternică că o să se întâmple ceva foarte rău cu mine. În secunda aia au început să cadă clădirile, nici nu se mai putea respira. Au căzut în fața mea oameni tăiați în bucăți, am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții. Și acum sunt claustrofobică.”, a povestit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Carmen Harra, despre un cutremur mare în România + Ce spune despre dezastrul din Turcia și Siria

De asemenea, Carmen Harra trage cu această ocazie un semnal de alarmă pentru ca Bucureștiul să fie bine consolidat și îngrijit.

“Cutremurele sunt politice, cutremurele sunt de altă natură,  în special economice, devastatoare, în perioada care urmează, așa că trebuie să ne înarmăm cu înțelepciune să știm cum să navigăm prin această perioadă dificilă prin care trece omenirea. Avem și o mică bucurie că totuși nu ne paște așa ceva! Aveți grijă de voi pentru că trebuie să faceți ceva cu acest București care parcă e devastat întotdeauna! De câte ori vin în București văd clădirile atât de murdare și atât de neîngrijite, ar trebui făcut ceva. Primarul ar trebui să se ocupe de aspectul Bucureștiului”, a mai adăugat Harra pentru Ciao.ro.

Ce spune despre dezastrul din Turcia și Siria

“Mie mi se pare foarte ciudat cutremurul ăsta, în felul în care s-a întâmplat și magnitudinea lui. Nu știu dacă e și o mână umană la mijloc, nu numai revolta pământului față de așa ceva. Deci nu mi se pare că e un simplu cutremur. E ceva mult mai complex aici care s-a întâmplat și simt în intuiția mea că e și o mână umană la mijloc, într-un fel sau altul. Deci e ca un avertisment, vine ca ceva cu dublu tăiș. E mult mai complexă situația decât pare!”, ne-a declarat Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023!

Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile.

Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Cuplurile care divorțează: „Ele își schimbă partenerii”

”Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a completat Carmen Harra.

În viitorul apropiat, Carmen Harra face previziuni sumbre pentru România. Spune că țara noastră va renaște, însă, totodată, vor avea loc și tensiuni fără precedent în viitorul apropiat.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)”, a spus Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Publicat: 19 feb. 2023, 14:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă