Carmen Harra face bani cu gramada! Ce sume incaseaza in America, PE ORA!

Publicat: 17 Apr. 2019, 15:24 Vedete

Locuieste de ani buni in America unde are o vila impresionanta si o piscina. Atat ea cat si fiica ei, Alexandra Harra, traiesc in lux si opulenta.

Carmen Harra face bani cu gramada in America. Daca in Romania s-a facut remarcata ca artista, cantareata de muzica, peste Ocean este parapsiholog. Aceasta sustine ca ofera consultanta pentru mai multe vedete de top de la Hollywood.

Pe langa muzica, pasiune de care s-a reapucat recent si a cantat si pe la televiziunile din Romania, Carmen Harra mai scrie si carti. Aceasta sustine ca a incasat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. In plus, veniturile ei sunt rotunjite cu meseria pe care o are in prezent.

Carmen Harra face bani cu gramada!

Carmen Harra face bani oferind consultanta in America. Cine vrea sa se sfatuiasca cu ea, trebuie sa scoata din buzunar sume intre 400 si 600 de lei, adica peste 100 de dolari pe ora. Asta da afacere!

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a adăugat ea.

Carmen Harra nu are operatii estetice


„Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret. Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Acum 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el, pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică”, a mai adaugat Carmen Harra. Carmen Harra a fost in moarte clinica. Vedeta a povestit prin ce a trecut!

In plus, vedeta are si o emisiune radio pe care o modereaza in America, la OMTimes Radio. Acolo, toata lumea o prezinta drept Dr. Carmen Harra. Carmen Harra i-a prezis moartea Ionelei Prodan! Ce spunea prezicatoarea despre solista!

Publicat: 17 Apr. 2019, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă