Care sunt cele mai căutate operații estetice pentru bărbați, în Turcia!

Publicat: 31 oct. 2020, 09:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Care sunt cele mai căutate operații estetice pentru bărbați, în Turcia!

Ciao.ro a stat de vorba cu renumitul chirurg estetician turc Sinan Öztürk , de la clinica Liv Istinye Hospital din Istanbul-Turcia. De ce ar merge românii să își corecteze diverse nemulțumiri și aspectul fizic în Turcia, ce caută femeile în mod special atunci când vine vorba de operațiile estetice și care sunt cele mai căutate intervenții estetice la bărbați?

Se pare că opțiunile sunt variate atât pentru femei cât și pentru bărbați! Dacă doamnele preferă tot mai des să beneficieze de o mărire de fese în stil brazilian, iată că domnii nu preferă doar rinoplastia ci și, destul de des, ginecomastia.

Care este cea mai căutată intervenție de chirurgie plastică în afară de operația de mărire a sânilor din Turcia?

Luând în considerare ambele sexe, bărbați și femei, în Turcia se poate spune că rinoplastia este cea mai frecventă intervenție chirurgicală. Ginecomastia la bărbați, operațiile de mărire a sânilor la femei sunt cele mai frecvente tipuri de intervenții chirurgicale efectuate la noi.

Care este cea mai scumpă operație?

În afară de operațiile combinate și procedurile chirurgicale reconstructive, cea mai scumpă intervenție chirurgicală este  liftingul facial.

De la ce sume încep prețurile?

Există mulți factori care determină prețurile de funcționare. Factori precum spitalul în care va fi efectuată operația, dacă va fi o procedură combinată, dacă se utilizează implanturi și dispozitive speciale pentru operația pacientului. Aceste lucruri sunt esențiale pentru stabilirea prețului intervenției.

De ce noi operații au nevoie femeile? Ce se cauta acum in mod special?

Unele tipuri de chirurgie estetică devin din ce în ce mai populare. Întinerirea feței cu injecție de grăsime, Lifting-ul Brazilian  de Fese (mărirea feselor cu grăsime proprie) este una dintre cele mai căutate și  folosite proceduri chirurgicale, plus estetica facială, Bichectomia, secretul unei fețe sculptate a la Hollywood, sunt doar câteva dintre noile metode de intervenție.

             Medic chirurg estetician turc, Sinan Öztürk

Ce se întâmplă dacă femeile care vor să se opereze vin cu un anume model, cu fotografii de vedete?

Nu ar fi înțelept să arăt o fotografie și să spun că vreau acest nas sau sân. Pentru că nu există două fețe la fel. Desigur, este posibil să se obțină rezultate similare cu intervenția chirurgicală, dar nu este potrivit să se ofere o garanție.  Nu trebuie uitat faptul că chirurgii plastici sunt medici. A face promisiuni nerealistice pacientului, nu fac decât să îl dezamăgească.

De exemplu, am auzit despre o operație de micșorare a vaginului. Se aplică și aici, in Turcia?

Întinerirea vaginală este o aplicație foarte căutată de vedete.

Estetica genitală a început să fie interpretată pe scară largă în ultimii ani. În acest scop, întinerirea vaginală poate fi efectuată cu strângere vaginală, estetică a peretelui exterior vaginal și injecție de grăsime genitală.

Care sunt cele mai noi tratamente de întinerire a feței?  Cele mai dorite proceduri?

Împreună cu liftingul facial, PRP și injecția cu celule stem sunt cele mai comune metode.

Ați avut paciente care și-au dorit îndepărtarea implanturilor mamare?

Am avut pacienți care obișnuiau să aibă un implant de marcă care a fost folosit frecvent în Europa, dar mai târziu a apărut cu efecte secundare grave.  La acești pacienți, implantul a fost îndepărtat și înlocuit cu un implant mai fiabil.  Am avut și câteva paciente care au avut implanturi mari la o vârstă fragedă și apoi și-au dorit sâni mai mici.

Aveți pacienți de sex masculin care solicită intervenții chirurgicale estetice?  Ce vor de obicei?  Care este cea mai frecventă cerință pentru bărbați în chirurgia plastică?

Împreună cu lumea în curs de dezvoltare, percepția imaginii masculine a început să se schimbe.  În plus față de operațiile de rinoplastie și ginecomastie la bărbați, liposucția pentru imaginea abdominală diamantată și operațiile de întinerire facială cu injecție de grăsime pe față au devenit cele mai frecvent solicitate.

Românii de ce ar veni la clinica din Turcia?  Ce fel de știri aveți în domeniul chirurgiei estetice?

Turcia combină cu succes sănătatea și turismul, acesta poate fi unul dintre puținele centre din lume.  Având în vedere avantajul prețului, precum și ușurința transportului și a facilităților turistice, pot spune că este cel mai bun centru de turism de sănătate din Europa.

Acid hialuronic vechi sau toxină botulinică injectabilă?

Aplicarea Botox începe în medie în anii 30, dar poate fi făcută mai devreme la persoanele care prezintă genetic riduri fine la sfârșitul anilor 20.  Au fost pacienți cărora le-am aplicat botox în zone precum zona obrazului, a buzelor, după vârsta de 18 ani.

Publicat: 31 oct. 2020, 09:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă