Care este numele real al lui Ruby. De ce și-a schimbat numele

Publicat: 19 mart. 2021, 12:32 Autor: Elena Vedete

Ruby este una dintre cele mai carismatice artiste autohtone, participând la diverse show-uri de televiziune, iar publicul o iubește, pur și simplu. Însă, deși are un public numeros, care o iubește și o apreciază, puțini știu care este, de fapt, numele real al artistei.

În buletin, Ruby este Ana Claudia Grigore. Frumoasa brunetă s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste.

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

Ruby și cariera în România

În februarie 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production. La începutul anului 2012, a lansat „Miracle of Love”. În toamna lui 2012, Ruby a lansat primul single în limba română, „Stinge lumina”. În februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet”, în colaborare cu What’s Up. Piesa a staționat pe locul 1 timp de 6 săptămâni în Romanian Top 100 și 16 săptămâni în top 10.

La sfârșitul lunii septembrie 2015, lansează un nou single alături de Dorian Popa, „Bună, ce mai zici?” piesa care reușește să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube și să ajungă în primele 10 poziții ale Romanian Top 100.

Cine este fostul iubit al lui Ruby

Puțini știu că primul iubit al lui Ruby a fost Oxi Cristi, fost solist al trupei Zero. Cei doi au fost chiar și logodiți. În prezent, artista are o relație stabilă cu Adrian Robert Grigoriță, cu care a și făcut echipă în reality show-ul Asia Express. Cei doi au fost chiar la un pas să câștige competiția.

Publicat: 19 mart. 2021, 12:32 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă