Care au fost ultimele cuvinte ale Tinei Turner catre fiul ei care s-a sinucis?

Publicat: 27 iul. 2018, 17:20 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cantareata i-a spus adio fiului ei care s-a sinucis. Aceasta i-a spus ultimele cuvinte, in timp ce-i arunca ramasitele in ocean.

 

Tina Turner si-a spus ultimele cuvinte, dupa ce i-a aruncat in apa ramasitele fiului sau incinerat. Cel mai mare fiu al artistei a fost gasit mort in apartamentul sau din Los Angeles.  Se pare ca acesta s-ar fi impuscat singur in cap.

Tina Turner, imbracata intr-o jacketa gri, a ales sa arunce un trandafir in ocean si sa imortalizeze momentul pentru a-l putea impartasi cu fanii acesteia.

„Cel mai trist moment ca mama. Pe 19 iulie, 2018, spun adio fiului meu, Craig Raymond Turner, alaturi de familie si prieteni pentru a-i putea arunca cenusa in ocean. Avea 59 de ani cand a murit in modul acesta tragic, dar mereu va fi puiul meu”, scris artista in descrierea pozei.

Cantareata, in varsta de 78 de ani, i-a dat nastere lui Craig la 18 ani, inainte de mariajul pe care l-a avut cu Ike Turner. Dupa ce acestia s-au casatorit, Ike l-a adoptat pe Craig si astfel i-a revenit numele de Turner.

Tatal biologic a lui Craig este Raymond Hill, un membru al trupei lui Ike. Raymond si Tina au fost impreuna in 1957, cand aceasta avea doar 17 ani. La timpul acela canta in trupa lui Ike.

Publicat: 27 iul. 2018, 17:20 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă