Cântăreața Elena Merișoreanu a aflat că a fost înșelată de soț cu o colegă de breaslă: ”Te tai bucăți și te arunc la câini”

Publicat: 05 Dec. 2019, 11:09 Vedete

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară a trecut printr-un mare șoc atunci când a aflat că soțul ei are o relație cu o colegă din breasla ei. 

Chiar dacă a avut o carieră de succes și o familie frumoasă, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a trecut prin momente destul de dificile atunci când pe la urechi au început să-i ajungă diverse zvonuri despre idilele soțului.

Artista este căsătorită de o viață cu Viorel Croitoru, și nu s-a pus niciodată problema despărțirii, deși aceste situații devenise mai mult decât evidente.

Am 44 de ani de căsătorie și bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a explicat și motivele care au convins-o sa treacă peste lipsa de devotament a soțului: „Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”. 

A rămas prietenă cu amanta soțului

Astfel, înșelată de soț, cântăreața le-a dat un sfat pretios femeilor care au probleme cu barbatii: „Daca te bate, daca nu aduce bani acasa si nu vede de familie si de copii, in clipa aia il lasi”. 

Cum a aflat ea de isprăvile soțului? „Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, imi scrie o colega de-a mea o scrisoare si imi zice: ‘Vezi ca sotul tau umbla cu cutare! Am vazut cand a plecat cu masina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasa, la o vecina si a intrebat-o daca la mine acasa este lumina, pentru ca nu raspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis ca era lumina si ca parea o silueta de femeie. ‘Cred ca e soacra ta’, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba…. Cand s-a intors in tara, artista a pus la cale un plan. „Culmea, cam toti din teatru aflasera. Era frumoasa rau de tot. intr-o zi, o prind la repetitii si i-am pregatit o surpriza. Am invitat-o la mine acasa, sa luam pranzul impreuna. Pun eu masa, cu lumanari, am stat de vorba… Am zis ca trebuie sa spuna ea, sa recunoasca cu gura ei. Iau un cutit atat de mare si ii zic: te tai bucati si te arunc, la caini te dau’. A facut niste ochi mari la mine si a zis: ‘Da, draga! Daca nu ti-l luam eu, ti-l lua alta. si poate ti-l lua de tot. Eu ti-am tinut casa, i-am calcat si camasile si tu vii si…’. Am luat-o in brate, am pupat-o si in ziua de azi suntem prietene si nu i-am spus sotului meu nimic. Acum va afla, de la emisiune”, a mai spus Elena Merisoreanu. 

Publicat: 05 Dec. 2019, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă