Când începe, de fapt, sezonul 3 al emisiunii Asia Express, produsă de Antena 1

Publicat: 14 ian. 2020, 11:38 Autor: alina.serea Life
Când începe, de fapt, sezonul 3 al emisiunii Asia Express, produsă de Antena 1

Asia Express, unul dintre cele mai dure, dar și mai urmărite reality-show-uri din România, revine cu sezonul 3, la Antena 1.

În sezonul 3 Asia Express – Drumul Comorilor – cursa celor nouă perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Asia Express Sezonul 3. Când începe

Antena 1 nu a anunțat încă data exactă și programul de difuzare ale celui de-al 3-lea sezon Asia Express, însă acesta va începe în luna februarie 2020.  Ca o noutate, în al treilea sezon al emisiunii Asia Express, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a povestit Oase, câștigătorul Asia Express.

Gina Pistol va fi în continuare prezentatoarea Asia Express, și pe Drumul Comorilor.

“Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în Asia Express, dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă. Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla”, a povestit Gina Pistol.

Citește și: O vedetă de la Asia Express a îmbătrânit subit după această experiență! Fanii sunt șocați de felul în care arată

Asia Express Sezonul 3. Cine sunt concurenții

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1. Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor.

Concurenții Asia Express sezonul 3, care pornesc pe Drumul Comorilor, vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Citește și: Panică în timpul filmărilor de la Asia Express! Medicii au intervenit de urgență

Publicat: 14 ian. 2020, 11:38 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă