Bunicutele din Brasov s-au distrat cu stripperi de 8 Martie. Imaginile din club sunt PACATOASE rau! FOTO

Publicat: 12 mart. 2019, 16:53 Autor: D. C. News 3

Anul acesta, de Ziua Femeii, care a picat la fix intr-o seara de vineri, a fost dezmat mare in Brasov. Protagonistele: niste bunicute zambarete!

Bunicutele din Brasov s-au distrat cu stripperi de 8 Martie. Patronii unui local din oras au organizat o petrecere pe cinste. Acestia au avut ca invitati un grup de stripperi de pana in 25 de ani. Imaginile din club s-au viralizat ca painea calda in mediul online.

Dansatorii au reusit sa puna pe jar bunicutele din Brasov. Toate doamnele in varsta au dansat langa ei sau, cele mai curajoase, cu ei. Acestea au batut din palme frenetic pe ritmul muzicii. I-au aplaudat pe tinerii stripperi care au reusit sa le ofere un 8 Martie de neuitat!

Bunicutele din Brasov s-au distrat cu stripperi de 8 Martie

In plus, cele mai norocoase au avut ocazia sa fie atinse de stripperi. Tinerii au ales femei din public pe care le-au pus pe un scaun. Apoi au inceput sa danseze in jurul lor si sa le atinga, dar nu intr-un mod indecent, ci incitant!

Toti cei prezenti, de varsta inaintata, au scos telefoanele si au imortalizat aceste momente. Evident, imaginile de la petrecerea de 8 Martie au ajuns in mediul online. Internautii nu s-au putut abtine sa nu faca glume:

  • „Aruncă cu taloane de pensie pe ei”, „Și a doua zi babele au plecat cu coșul la biserică, de Mucenici”, „Bă, și eu la 27 de ani am stat acasă cu ciocolata și desene animate. Văd ca vârsta a-3-a se distrează mai bine ca tineretul”, „Mai mult dansatori decat striperi . Dar au un public calumea, bravo doamnelor ca va distrati. Iar cei care comentati aiurea ori sunteti, ori o sa ajungeti niste tristi frustrati la varsta lor. Chiar daca unele poze sunt cam indraznete pt gustul meu, bravo lor pt tupeu”, sunt câteva din comentariile publicate pe Facebook.
Publicat: 12 mart. 2019, 16:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă