Bunicul baiatului logodit cu fata de 11 ani care ar fi fost deflorata de soacra: „Nu a fost luata cu japca. Asa e traditia”

Publicat: 03 Sep. 2019, 17:25 Ciao.ro
Bunicul baiatului logodit cu fata de 11 ani care ar fi fost deflorata de soacra: „Nu a fost luata cu japca. Asa e traditia”

În timp ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a deschis un dosar de cercetare penală în cazul reclamat de Partida Romilor, care sesiza că o fată de 11 ani, membră a etniei, ar fi fost supusă relelor tratamente de către mire şi viitoarea sa soacră, DGASPC Dolj are deja concluzia.

Explicatii pentru abuzul fetitei de 11 ani. Partida Romilor a trimis în weekend-ul trecut către mai multe instituţii ale statului sesizări, reclamând faptul că o fată de 11 ani, din Craiova, ar fi fost „logodită“ cu un băiat de 20 de ani, iar după petrecere, mama mirelui ar fi deflorat-o cu degetele, pentru a convinge invitaţii că fata a fost virgină. A fost sesizat, astfel, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, dar şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului, reprezentanţii Partidei Romilor din cele două judeţe, Olt şi Dolj, fiind trimişi de şefii de la structura centrală să cerceteze cazul.

In timpul cât mare parte din familia băiatului se afla la poliţie, pe strada Oltului din Slatina, la locuinţa acestora, una modestă, aştepta răbdător tatăl socrului mare, care a declarat că nu poate înţelege de unde toate aceste acuzaţii şi că suspectează „invidia“.

Explicatii pentru abuzul fetitei de 11 ani

Explicatii pentru abuzul fetitei de 11 ani

Bărbatul a explicat că cele două familii de fapt „s-au înţeles, au stabilit să rămână până la 16 ani unde stă ea. Are 13 ani fata (n.r. – fata în fapt are 11 ani şi câteva luni). S-au înţeles, petrecură, mâncară, băură, aşa, între ei, şi a rămas fata la ei. Fata a rămas acolo. Că au mâncat şi au băut ei între ei, aia e altă treabă. Lumea nenorocită, lumea care pârăşte, alte măgării nu văd! Asta e de vină! Lumea a dracu’, invidioasă, a dracu’…“, a spus bărbatul, dând asigurări că n-ar fi fost vorba de nicio „plată“ a fetei, iniţial vehiculându-se suma de 10.000 euro. „Alţii, în alte judeţe, da, aşa fac, dau bani, dar la noi, nu, noi le dăm zestre şi aia, ca să-i ajutăm pe copii, cum ar veni să le dăm să se descurce în viaţă, nu că să plăteşti, să…“, a mai spus bărbatul, scrie adevarul.ro.

Cei doi copii s-ar fi plăcut, n-ar fi la mijloc doar înţelegerea între părinţi, a mai spus bunicul mirelui, deşi recunoaşte că rolul părinţilor este hotărâtor.

„La noi aşa e tradiţia, ne logodim, ne…, dar nu că o luăm cu japca. Eu iau fata de la dumneata, să ştie lumea c-am luat-o. Cum ar veni, o iau ca să ştie lumea că e la mine. Asta nu e cu jignire. Când te-nţelegi, nu e cu japca, nu e cu forţa, nu e… E înţelegere după părinţi“, a mai spus bărbatul.

Publicat: 03 Sep. 2019, 17:25 Ciao.ro
Pe aceeași temă