Tânăra găsită violată și sechestrată într-o locuință din Alexandria contrazice polițiștii

Publicat: 27 sept. 2019, 13:00 Autor: D. C. Life
Tânăra găsită violată și sechestrată într-o locuință din Alexandria contrazice polițiștii

Aceasta spune că s-a localizat singură și a dat indicații clare cu privire la locul în care se află.

Tânăra găsită violată și sechestrată. Polițiștii spuneau că au localizat fata în urma apelului la 112 în câteva minute și au salvat-o.

Joi, polițiștii teleormăneni au comunicat public faptul că dimineața o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrată și violată într-un apartament din orașul Alexandria.

Tânăra găsită violată și sechestrată

S-a sinucis dupa ce a fost drogata si violata

În comunicatul transmis, polițiștii susțineau că fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiți să o localizeze prin mijloace specifice.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracțiunii de viol și este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă.

În scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reușit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe”, se arăta în comunicatul semnat de șeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitrașcu.

Fata îi contrazice, însă, pe polițiști, declarând că înainte de a suna la Poliție a căutat prin locuință un indiciu cu privire la locul exact în care se afla. Astfel a găsit o factură, pe numele mamei presupusului agresor.

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeași cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Știind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa și apoi să sun la poliție, ca să nu-i pun pe polițisti pe drumuri.

Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului și adresa unde mă aflam. Am sunat la poliție, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns”, spune tânăra.

Comisarul Iulian Orbeșteanu, din cadrul IPJ Teleorman, susține că la mijloc nu ar fi o minciună, ci o confuzie, pentru că în timp ce discutau cu fata la telefon se făcuse deja localizarea blocului. Factura găsită de fată le-a indicat doar apartamentul în care aceasta era ținută.

„În timp ce vorbea la telefon cu colegii mei, noi deja făcusem localizarea imobilului. Dar colega noastră i-a cerut fetei să caute ceva indicii în apartament și astfel a găsit factura aceea, care ne-a indicat exact numărul apartamentului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Orbeșteanu.

Până la această oră, tânăra nu a depus plângere la poliție împotriva tânărul de 22 de ani.

Publicat: 27 sept. 2019, 13:00 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×