Cod portocaliu de ploi torențiale în două județe din Moldova

Publicat: 03 sept. 2019, 14:30 Autor: Simona Ciao.ro
Cod portocaliu de ploi torențiale în două județe din Moldova

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, două avertizări cod portocaliu de ploi torențiale.

Cod portocaliu de ploi torențiale. Meteorologii avertizează că în localitățile Asău, Agăș și Zemeș din județul Bacău va ploua abundent și se vor înregistra cantități de apă ce vor ajunge la 40 l/mp.

Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, vijelii și grindină. Codul portocaliu în cazul județului Bacău este în vigoare până la ora 14.40.

Cod portocaliu de ploi torențiale

ANM schimbă prognoza. Cod portocaliu de furtună

O avertizare cod portocaliu vizează localitățile Răducăneni, Costuleni, Schitu Duca, Prisăcani, Gorban, Dobrovăț și Grozești din județul Iași.

Aici de anunță, până la ora 14.00, averse torențiale care vor cumula 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o altă avertizare cod portocaliu de ploi torențiale pentru localități din județele Suceava și Neamț, valabilă până la ora 15.00.

Astfel, în mai multe localități din județele Suceava și Neamț, precum și în zona de munte a celor două județe, se anunță vijelii puternice, ploi torențiale care vor cumula 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice și grindină.

Codul portocaliu în cazul județelor Suceava și Neamț este valabilă până la ora 15.00. Tot marți, trei localități din județul Bacău sunt sub cod portocaliu de ploi abundente, descărcări electrice, vijelii și grindină, până la ora 14.40.

Publicat: 03 sept. 2019, 14:30 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă