Brooklyn Beckham si Rita Ora au format un cuplu! Victoria Beckham a INNEBUNIT cand i-a vazut impreuna VIDEO

Publicat: 27 Jan. 2019, 16:21 Vedete

Posh Spice a innebunit in momentul in care a aflat ca artista in varsta de 26 de ani flirta cu fiul ei, un adolescent de doar 18 ani.

Brooklyn Beckham si Rita Ora formeaza un cuplu? Conform presei internationale, cei doi au avut o tentativa de relatie. Planurile si iubirea lor s-au naruit in momentul in care Victoria si David Beckham au aflat. Se pare ca parintilor nu le-a convenit ca fiul de 18 ani, pe atunci, sa aiba o relatie cu artista de 26 de ani.

Brooklyn Beckham si Rita Ora s-au intalnit in secret si au comunicat prin mesaje. Cei doi au vrut sa aiba o relatie, dar sotii Beckham s-au opus cu vehementa. Victoria a avut o discutie dura cu fiul ei in care i-a interzis sa o mai vada pe Rita Ora. Apoi i-a spus sa o paraseasca.

Brooklyn Beckham si Rita Ora au format un cuplu!

Este posibil ca parintii sa nu isi doreasca relatia din cauza diferentei de varsta, dar si a faptului ca Rita Ora este bisexuala. De cand a devenit celebra, cantareata a avut mai multi iubiti, dar si iubite, informeaza The Sun.

„Victoria a descoperit mesajele dintre Brooklyn si Rita Ora. A fost furioasa. Nu isi dorea ca fiul ei sa fie amagit si nici sa petreaca alaturi de artista. Victoria si David si-au exprimat neplacerile fata de relatie si i-au interzis adolescentului sa o mai vada pe Rita Ora”, sustine o prietena de-a vedetei Posh Spice.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 16:21 Vedete
Pe aceeași temă