Fericire mare în showbiz! Fiul Victoriei Beckham s-a logodit. Cine e tânăra care i-a furat inima lui Brooklyn

Publicat: 13 Jul. 2020, 12:14 Vedete

Este fericire mare în showbizul internațional! Fiul Victoriei și al lui David Beckham s-a logodit cu o actriță. Cine este tânăra care i-a furat inima băiatului!

Brooklyn Beckham a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu actrița Nicola Peltz. În dreptul imaginii, fiul cel mare al cuplului David – Victoria Beckham a scris un mesaj emoționant, care a strâns foarte multe aprecieri în comentarii, dar și like-uri: „Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da. Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc!”.

View this post on Instagram

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Fiul Victoriei Beckham s-a logodit. Ce mesaj a transmis mama lui

Și viitoarea lui soție, actrița Nicola Peltz, a distribuit imaginea în dreptul căreia a scris: „Sunt nerăbdătoare să-mi petrec restul vieţii alături de tine, dragostea ta este cel mai preţios cadou“.

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz formează un cuplu din octombrie 2019 şi şi-au oficializat relaţia în ianuarie. Mama lui Brooklyn, Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, a transmis și ea un mesaj: ”Cea mai emoţionantă veste. Nu putem fi mai fericiţi! Vă dorim dragoste şi o viaţă plină de bucurie“.

Nicola Peltz s-a născut pe 9 ianuarie 1995 în Westchester County, New York. Nicky, așa cum îi place să i se zică, a jucat în filme precum ”Bates Motel” (2013), ”The Last Aierbender” (2010), dar și în ”Transformers: Age of Extinction” (2014). Mama ei, Claudia (Heffner) a lucrat ca model, iar tatăl ei, Nelson Peltz, este un om de afaceri miliardar ale cărui activități includ brandul Snapple de băuturi. În vara acestui an, Peltz va juca, de asemenea, în filmul lui Kevin Asch, ”Affluenza” (2014), care va fi lansat în iulie. Filmul este o poveste de ultimă generație, inspirată din „The Great Gatsby”.

Publicat: 13 Jul. 2020, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă