Brigitte și Florin Pastramă vor să devină părinți! Vedeta a pierdut o sarcină: ”Muncim la un bebe”

Publicat: 20 feb. 2020, 14:35 Autor: Andreea Voicu Vedete

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să devină părinți. Cei doi nu s-au descurajat nicio secundă, chiar dacă vedeta a pierdut o sarcină.

Cuplul care a uimit showbizul din România, după ce a participat la ”Ferma”, traversează o perioadă nu tocmai plăcută și favorabilă, dar nu își lasă moralul la pământ, ba chiar sunt unul lângă celălalt pentru a se susține.

Brigitte și Florin Pastramă vor să devină părinți. Viața lor s-a schimbat incredibil

Florin Pastramă a vorbit în emisiunea ”Răi da Buni” de pe Antena Stars despre relația frumoasă pe care o are alături de soția lui, Brigitte Pastrămă, ex Sfăt. Florin Pastramă a mărturisit că cei doi sunt pe cale să facă un copil.

”Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a mărturisit Florin Pastramă la „Răi da’ buni”.

Când vine vorba despre sarcina pierdută, o persoană apropiată a cuplului Brigitte-Florin a vorbit anul trecut despre drama ei.

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat, pentru Click!, o persoana apropiată cuplului.

Brigitte și Florin Pastramă vor să devină părinți. Cum s-au cunoscut cei doi

Fostul model Brigitte Năstase (41 de ani) şi afaceristul Florin Pastramă (40 de ani), s-au cunoscut şi s-au logodit în cadrul reality show-ului „Ferma”. Cei doi s-au căsătorit civil pe 27 mai 2019. Fostul model, aflat la a treia căsătorie şi mamă a doi copii, a mărturisit imediat după ce a ieşit de la starea civilă că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă.

După ce au devenit soț și soție în vara anului 2019, cei doi parteneri şi-au unit forţele ca să dea o lovitură frumoasă în domeniul imobiliar.

Publicat: 20 feb. 2020, 14:35 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×