Bomba zilei! Un actor celebru s-a căsătorit în mare secret!

Publicat: 03 Aug. 2020, 13:01 Vedete
Bomba zilei! Un actor celebru s-a căsătorit în mare secret!

Celebrul actor Sean Penn s-a căsătorit cu iubita sa, Leila George, potrivit unor prieteni apropiați ai starului. Actorul de 59 de ani și iubita sa în vârstă de 28 de ani au spus da în cadrul unei ceremonii secrete, după patru ani de relație, a dezvăluit soția producătorului Mike Medavoy, Irena.

Pe Instagram, Irena a scris: „Suntem atât de fericiți pentru voi @leilageorge #seanpenn că v-ați căsătorit. Vă iubim”, alături de câteva imagini cu cei doi. Cuplul a primit felicitări sâmbătă și de la Josh Brolin, alături de care Sean a jucat în Milk și Gangster Squad și va face din nou echipă în Flag Day.

„Casă de piatră, îndrăgostiților. Să aveți o căsnicie frumoasă. Sean și Leila”, a postat Josh în Insta Stories.

Congratulations!! ? ? ?

Publicată de Daily Mail pe Sâmbătă, 1 august 2020

Leila este fiica lui Vincent D’Onofrio și a Gretei Scacchi.

Sean Penn a mai fost căsătorit înainte cu Madonna şi Robin Wright şi a avut relaţii cu Charlize Theron, Susan Sarandon şi Elizabeth McGovern. Este tatăl a doi copii, amândoi cu Robin Wright, născuţi în 1991 şi 1993. Leila George, născută la Sydney în 1992, este fiica actorului american Vincent D’Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Cine este Sean Penn

Sean Penn este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. A primit de două ori premiul Oscar pentru Cel mai bun rol principal, în 2003 pentru rolul din “Mystic River” şi în 2008 pentru “Milk”.

Sean Penn este actor și regizor american, de asemenea, cunoscut ca fiind activist politic. Penn s-a născut în Santa Monica, California, fiu al actorului și regizorului Leo Penn și al actriței Eileen Ryan.

 

Publicat: 03 Aug. 2020, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă