Bombă în showbiz! Ioana Ginghină a recunoscut că are deja un iubit: ”A avut grijă de mine…”

Publicat: 07 Jan. 2020, 15:41 Vedete

În anul 2019 Ioana Ginghină a trecut prin momente foarte grele. Deși a divorțat de Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie, actrița s-a schimbat radical și, iată, și-a găsit chiar un iubit!  

Ioana Ginghină s-a schimbat radical după despărțirea de fostul soț, iar acum este gata să o ia de la 0. Frumoasa brunetă a povestit în cadrul unei emisiuni TV faptul că și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar și cu un ”prieten” foarte bun care locuiește în Oradea și care tinde să-i devină… iubit!

”Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie”, a declarat Ioana Ginghină.

Mai mult decât atât, vedeta a declarat faptul că îl știa de ceva timp pe misteriosul bărbat din Oradea, însă deocamdată nu au o relație.

”O să vedem ce va fi”, a mai spus actrița.

Ioana Ginghină a vorbit și despre relația pe care o are acum cu fostul soț. Cei doi se înțeleg se pare mult mai bine acum, au lăsat toate lucrurile negative în trecut, iar acum se ocupă împreună de creșterea fetiței lor.

Cei doi și-au transmis urări ”din suflet”, după cum a declarat chiar artista, în perioada sărbătorilor și mai mult decât atât spune că în acest moment este foarte fericită cu viața pe care o are.

Publicat: 07 Jan. 2020, 15:41 Vedete
Pe aceeași temă