Bombă în showbiz! Andreea Antonescu şi Traian Spak renunță la divorț

Publicat: 13 May. 2020, 10:47 Vedete

Andreea Antonescu este din nou singură! După ce s-a separat de fostul său soţ, vedeta şi-a asumat relaţia cu un bărbat mai mic ca ea cu 11 ani. Se pare că diferenţele şi-au spus cuvântul pentru că cei doi nu mai formează un cuplu.

Andreea Antonescu este cea care ar fi dorit să pună capăt relației pe care o avea cu Ştefan Manolache. Chiar dacă motivele nu au fost făcute publice oficial, se pare că decizia fostei dive playboy țin de fostul soț.

După ce în 2019 Andreea Antonescu anunţa divorţul de Traian Spak, lucrurile în viaţa artistei au luat o întorsătură neaşteptată. Încă măritată cu acte, Andreea a decis că este cazul să își mai dea o șansă în iubire. Aşa că, imediat după ce s-au cunoscut mai bine, cei doi şi-au declarat sentimentele public fără să le mai peste de cei din jur.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar este serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură încât să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta îmi doresc decât liniște. Tot ceea ce pot spune este că acum îmi e bine”, declara Andreea Antonescu, la sfârșitul anului trecut.

Andreea Antonescu, sechestrată de Ştefan Manolache?

În luna februarie a acestui an, Andreea Antonescu s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a sunat la serviciul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată în casă de iubitul ei. Poliţiştii ieşeni au intervenit imediat şi au ajuns la apartamentul indicat. Odată ajunşi oamenii legii au găsit-o pe Andreea Antonescu şi pe iubitul ei, Ştefan Manolache, relatează bzi.ro. Ambii păreau sub influienta băuturilor alcoolice. Au negat ca între ei ar fi fost vreun scandal, iar pentru asta, poliţiştii ieşeni ar fi amendat-o pe artistă.

După conflictul cu pricina, cei doi îndrăgostiți au decis să dea o șansă relației lor, însă, lucrurile nu au mai funcţionat deloc, iar artista a decis să întrerupă orice legătură cu tânărul iubit.

Se pare că, unul dintre motivele rupturii ar fi faptul că frumoasa artistă nu este încă pregătită să divorţeze.

“Părinții lui Ștefan sunt foarte deranjați că ea este încă măritată, ba chiar s-au oferit să o ajute cu demersurile legale. Însă, Andreea spunea mereu da, da, însă atunci când trebuia să facă ceva concret, dădea înapoi. Ba mai mult, atunci când vorbește cu Traian la telefon, nu pare a discuta cu un bărbat cu care nu mai are nicio legătură. Se comportă precum un cuplu. Ștefan i-a reproșat acest lucru în repetate rânduri”, au mărturisit surse apropiate artistei.

Publicat: 13 May. 2020, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă