Deși nu a divorțat încă, Andreea Antonescu și-a asumat oficial o relație: ”Nu vreau să spun dacă e persoană publică”

Publicat: 19 apr. 2022, 11:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Traian Spak, cântăreața nu a reușit să divorțeze încă din cauza distanței care îi desparte. Asta nu a împiedicat-o pe Andreea Antonescu să se implice într-o altă relație serioasă.

Din actele de divorț lipsește acum doar semnătura lui Traian Spak. Bărbatul se află în Statele Unite și susține că nu ar avea timp să vină în țară să pună capăt definitiv despărțirii.

Totuși, Andreea Antonescu își dorește ca în acest an să se finalizeze divorțul. Mai ales că acum, spune ea, se află într-o relație serioasă.

Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație„, a declarat cântăreața pentru Click!.

Cum și-a pierdut Andreea Antonescu averea

Deși a câștigat sume colosale în perioada ei de glorie, Andreea Antonescu recunoaște că a pierdut banii la fel de ușor.

I-am investit (n.r “banii”) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a declarat artista.

Andreea Antonescu a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, respectiv 30.000 de euro. La acea vreme, negocia o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.

 

 

Publicat: 19 apr. 2022, 11:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă