Andreea Antonescu, declaraţii despre divorţul de Traian Spak: ‘Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el’

Publicat: 28 May. 2021, 15:03 Vedete

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorţat, din cauza faptului că bărbatul se află în SUA şi nu poate ajunge în România. Celebra vedetă speră că acest lucru se va poate face cât mai curând posibil, mai ales că restricţiile de călătorie s-au mai relaxat.

Andreea Antonescu și Traian Spak vor să divorțeze după opt ani de căsnicie. Cei doi au făcut, deja, partajul, însă din cauza pandemiei care l-a blocat în SUA, bărbatul nu a putut fi prezent la semnarea actelor.

“Traian mai este soțul meu în acte. Divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a dezvăluit Andreea Antonesc, în emisiunea “La Măruță”, de la PRO TV.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Sienna, în vârstă de 10 ani, care, în prezent, locuieşte cu bunica sa.

Deşi este o femeie liberă de ceva timp, artista a dezvăluit că nu are deocamdată o relaţie.

“Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a mai precizat artista.

Andreea Antonescu este pregătită pentru o nouă relație

Mai mult decât atât, vedeta a mai dezvăluit că este pregătită să-și refacă viața și că își mai dorește un copil.

”Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat…V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!”, a mărturisit ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 May. 2021, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă