Bogdan Ioan a facut senzatie la Vocea Romaniei! VIDEO

Publicat: 08 sept. 2018, 09:41 Autor: Simona Vedete

Cel mai tare moment din toate sezoanele de la Vocea Romaniei! Smiley a Sarit in aer si Andra avea pielea de gaina! Concurentul care a cantat la fel de bine ca Michael Jackson

Vineri seara, constanteanul Bogdan Ioan, in varsta de 28 de ani, a ridicat sala in picioare la Vocea Romaniei.

Bogdan Ioan a facut senzatie la Vocea Romaniei! VIDEO

Acesta a interpretat piesa „Earth song”, apartinand regretatului lui Michael Jackson.

Bogdan a fost atat de bun, incat juriul efectiv aproape ca s-a luat la cearta pentru el, fiindca fiecare il voia in echipa lui.

Smiley, Tudor Chirila, Andra si Irina Rimes au fost de-a dreptul uluiti de vocea tanarului constantean.

„Senzatie! Nu am mai auzit asa ceva la Vocea României. Sunt socat! Mi-ar placea sa am ocazia sa lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lasat fara cuvinte. Nu am auzit pe nimeni sa cante asa ca Michael Jackson.

Sunt de opt sezoane la Vocea Romaniei, dar nu am mai auzit asa ceva!”, a declarat Smiley, vadit impresionat de vocea lui Bogdan Ioan.

„Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleasi emotii pe care mi le-a dat Michael Jackson in 1992”, a declarat si Tudor Chirila in timpul show-ului.

„Nu am crezut ca se va naste un om care sa cante așa. Pe Michael Jackson… unii spun ca nu il egalează nimeni, dar tu ai cantat ca el. Ai cantat impecabil, fa-ma fericita si vino in echipa mea”, a declarat emotionata Andra.

„Eu nu am fost la concertul lui Michael Jackson din 1992. Nu am avut această sansa. Eram în Campia Turzii, nu aveam bani de Bucuresti”, a mai marturisit aceasta.

Publicat: 08 sept. 2018, 09:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×