Veste tragica pentru Andreea Balan, fetita ei este in spital

Publicat: 07 sept. 2018, 15:18 Autor: Simona News 3

Intr-unul din vlogurile sale de canalul artistei de Youtube, aflam ca Andreea a ajuns cu fetita ei Ella la spital, dupa ce a capatat un virus comun la copii.

Si cum „nicio boala nu vine singura”, dupa ce si-a adus micuta acasa, si artistei i s-a facut rau. A trebuit sa fie pusa pe perfuzii, avand incontinuu stari de rau.

„Un virus, norovirus, un virus care aparent se răspândeşte foarte rapid la copii şi a fost internată cu vomă, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen şi a trebuit să stăm trei zile în spital cu ea.

Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam după multe concerte. I-am pus perfuzii, au ţinut-o sub regim, nu a mâncat, i-a fost foarte rău, când şi-a mai revenit mi s-a făcut şi mie rău. Din păcate a trebuit să îmi pun şi eu perfuzii ca să îmi revin. Aici mi s-a spart vena.

Veste tragica pentru Andreea Balan, fetita ei este in spital

În urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rău era de la epuizarea fizică din ultimele săptămâni. Astăzi suntem acasă, suntem bine, este prima zi liberă după foarte mult timp.

Profităm de această zi minunată să stăm acasă!”, a spus Andreea Bălan pe vlogul ei.

Andreea este foarte atasata de fetita ei, chiar daca programul ei este haotic si nu-si petrece atat de mult timp cu ea. Tocmai de aceea, gandul ca trebuie s-o dea la gradinita si sa se desparta alte cateva ore de cea mica ii rupe sufletul.

Publicat: 07 sept. 2018, 15:18 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×