Boala din spatele rasului de bebelusi. Parintii credeau ca Jack e vesel, dar era grav bolnav. Medicii sunt socati

Publicat: 27 Nov. 2018, 16:38 Parenting

Un caz medical din Winscombe, North Somerset, a socat lumea medicala, dar si multi parinti carre nu mai auzisera de asta pana acum.

Boala din spatele rasului de bebelusi – tumora pe creier

Boala din spatele rasului de bebelusi - tumora pe creierMedicii l-au operat timp de 10 ore pentru a ii scoate tumora. Apoi crizele de ras, care initial durau de dimineata pana seara, au incetat. Medicii sustin ca aceste crize apar la 1 din 1.000 de copiii cu epilepsie. In general sunt crize de plans sau de ras.

Boala din spatele rasului de bebelusi - tumora pe creierJack s-a nascut in mai 2014. A inceput sa rada la 2 saptamani, un lucru neobisnuit. Micutul radea si in somn si fiecare criza dura intre 30 de minute si 17 ore, non-stop. Parintii credeau ca e fericit, dar au aflat adevarul dupa 2 ani.

Boala din spatele rasului de bebelusi - tumora pe creier”Eram o mamica la inceput de drum. Dupa 2 luni, nu mai faceam fata. L-am mutat pe Jack jos cu patutul deoarece il trezea si pe fratele lui. Eram epuizati”, a mai spus mama. La controlul de 6 saptamani la medic, o femeie i-a spus Gemmei ca fiul ei are o boala.

Boala din spatele rasului de bebelusi - tumora pe creierNici specialistii nu si-au dat seama, la inceput, ce e in neregula cu copilul. Dupa cateva saptamani de teste, au aflat ca micutul are o tumora rara pe creier. Din fericire, in prezent Jack este ok dupa operatia suferita.

« Pagina anterioară

Publicat: 27 Nov. 2018, 16:38 Parenting
Pe aceeași temă