EXCLUSIV | Bianca Patrichi, detalii din culisele Survivor România + Cel mai greu moment: „Am făcut primul atac de panică din viața mea”

Publicat: 11 mai 2023, 13:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Bianca Patrichi, fosta concurentă Survivor, spune că experiența din show a făcut-o mai puternică.

Bianca Patrichi de la Survivor, emisiunea ce se difuzează luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Pro Tv, a dezvăluit cât de greu a fost participarea la show-ul filmat în Dominicană.

Bianca a rezistat în show aproape 4 luni, timp în care a trecut prin toate stările. Mai mult, a făcut și primul atac de panică din viața ei. După cele 4 luni petrecute în Dominicană, la Survivor România 2023, concurenta spune este pregătită pentru orice în viață.

Bianca Patrichi, despre Survivor: „Eram înfometați, nespălați, dormeam sub cerul liber, adrenalină, stres la trasee”

Bianca, ai rezistat aproape patru luni în show. Cum a fost această experiență pentru tine?

Am rezistat chiar 4 luni în cap în această competiție și sunt foarte mândră de mine. A fost o experiență dificilă din toate punctele de vedere. Eram înfometați, nespălați, dormeam sub cerul liber, adrenalină, stres la trasee. Trebuia să conviețuim în aceste condiții cu niște oameni pe care nu îi cunoșteam și să încercăm să ne înțelegem unul pe altul pe cât de mult se putea.

Dar e foarte dificil să te adaptezi la toate astea și de aceea eu consider că toți cei care au rezistat în acest concurs sunt niște oameni foarte puternici. Sunt fericită ca am avut parte de aceasta experiență revelatoare, de care nu mulți oameni au parte în viață. Așadar, deși greu, a fost frumos și special.

Bianca Patrichi a făcut primul atac de panică: „Am ales să îl transform într-un lucru pozitiv, luându-mi forța necesară pentru a lupta și a deveni din ce în ce mai puternică”

Care a fost cel mai greu moment în show pentru tine?

Cel mai greu moment a fost cel în care am avut un prim atac de panică din viața mea. Dar pe care am ales să îl transform într-un lucru pozitiv, luându-mi forța necesară pentru a lupta și a deveni din ce în ce mai puternică pe toate planurile.

Ce sau cine ți-a lipsit cel mai mult în timp ce erai în competiție?

Deși poate suna ciudat pentru cei de acasă, dar această experiență scoate la iveală instinctele de bază ale supraviețurii și tinzi să te gândești la mâncare foarte mult. Si să faci tot ce poți pentru a câștiga hrana mult dorită.

În afară de asta, în mintea și în inima mea erau bineînțeles cei de acasă în frunte cu sora mea Luana, căreia îi rămân profund recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine în tot acest timp.

Bianca Patrichi, după 4 luni petrecute la Survivor: „De aici în colo mă simt gata de orice îmi aduce viața”

Ești mulțumită de parcursul tău în competiție?

Am luptat mai bine de trei sferturi din întreaga emisiune și am prins multe etape cum ar fi unificarea, individualele, am fost în top 9 concurenți Survivor. Am rămas în ultimii 3 din echipa mea și am ieșit din concurs în a patra lună. În toată aceasta perioadă am dus lupte intense cu mine și sunt mulțumită de realizările mele. De aici în colo mă simt gata de orice îmi aduce viața. Așa că bring it on!

Ce urmează pentru tine acum că ai revenit la normalitatea de zi cu zi?

În primul rând, îmi doresc să am o perioadă în care vreau sa îmi așez gândurile cât de cât, să mă readaptez la viață reală. Dar urmează niște proiecte mari pe care abia aștept să vi le prezint la momentul oportun.

Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 11 mai 2023, 13:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă