Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Alex Bodi, dar este pregătită pentru o nouă relație: „Vreau să trăiesc în dragoste”

Publicat: 03 Jun. 2020, 15:10 Vedete

Bianca Drăgușanu este mai decisă ca oricând să pună capăt poveștii de dragoste cu Alex Bodi. Deşi s-au despărţit de puţin timp, frumoasa blondină pare că a trecut peste, iar acum este pregătită să se îndrăgostească din nou.

Bianca Drăguşanu a făcut căteva gesturi, de când a pus punct relaţiei cu Alex Bodi, care ne face să înţelegem că cei doi nu se vor mai împăca.

Mai exact, vedeta transmite pe rețelele de socializare mesaje tranșante: „Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli. Prea binecuvântată pentru acest test. (…) Ignorăm adevărurile pentru fericirea temporară. Niciodată din nou”, a transmis blondina într-un InstaStory.

Dar asta nu e tot. Chiar dacă nu mai vrea să formeze un cuplu cu Alex Bodi, acest lucru nu înseamnă că se închide în fața dragostei. Se pare că vedeta este mai pregătită ca oricând pentru o nouă relație. Cel puțin asta lasă de înțeles după un alt mesaj postat tot pe rețelele de socializare: „Vreau să trăiesc în dragoste”.

Bianca Drăgușanu a ars buchetul de flori pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi

Recent, Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș, cu ocazia redeschiderii teraselor și a decis să meargă la un pahar de vorbă cu doi prieteni. Acolo, aceștia au fost surprinși la o masă, la o terasă din zona Herăstrău. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ”undercover„, dacă am putea spune așa, cu ochelari la ochi și cu ochii ațintiți în telefon.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a reacționat și după un gest pe care l-a făcut: a ars un buchet cu trandafiri albi pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi. Atunci, în timp ce pe fundal se auzeau versuri dintr-o piesă de-ale Deliei, blondina a dat foc la buchetul cu flori.

Publicat: 03 Jun. 2020, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă