Bianca Drăgușanu, mesaj de dragoste pentru Alex Bodi. „El are nevoie de mine”

Publicat: 08 Oct. 2020, 12:45 Vedete

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în centrul atenției după ce au apărut imagini în spațiul public în care frumoasa blondă apărea cu fața tumefiată, semn al unei violențe fizice sau, cine știe, poate a unei intervenții estetice. 

După îndelungi discuții în presă și după numeroase speculații în ceea ce privește relația Biancăi Cu Alex Bodi, blonda s-a hotărât să închidă gura târgului, și la nicio săptămână de la apariția imaginilor șocante, Bianca pozează fericită în brațele musculosului săi iubit.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt împreună de 2 ani de zile, iar de la începutul relației și până acum dragostea dintre ei a devenit mai puternică, chiar dacă au avut parte de multe despărțiri și certuri care nu s-au terminat tocmai bine de fiecare dată.

„El nu are nevoie de Instagram. El are nevoie doar de mine”, a scris Bianca ân dreptul celei mai recente poze publicată pe contul său de Instagram, explicație și pentru faptul că Bodi și-a închis contul după ce toată lumea a vorbit despre faptul că și-a bătut destul de rău iubita.

View this post on Instagram

🤍🖤he doesn’t need instagram 💁‍♀️ he only needs me☯️🐅

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu: ”Am să îmi dau toate măștile jos”

“Dragii mei, astăzi, am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine, pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare. Și urmează să dau toate măștile jos și toți ochelarii jos ca să vedeți, de fapt, despre ce e vorba real în viața mea, pentru că știu că sunteți foarte mulți care mă apreciați și care vă dați cu părerea despre ceea ce fac eu, despre ceea ce sunt eu.

Ei bine, și pentru că eu sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să-mi dau măștile jos, ochelarii jos și am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Vestea pe care vreau să v-o spun: un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie.

Și, bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia care ea merită să aibă o mamă fericită, bună, frumoasă și activă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are așa… un iz de dramă, stați aproape!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce se afla în mașină, în urmă cu câteva zile.

Publicat: 08 Oct. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă