Bianca Dragusanu are 7 operatii. Blonda are din nou probleme cu tibiile. Ce i-au spus medicii

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:00 Vedete

Frumoasa blonda este extrem de activa. Merge des la sala si petrece mult timp in picioare. Motiv pentru care vechea ei problema de sanatate ii da batai de cap.

Bianca Dragusanu are 7 operatii la picioare. Problemele i se trag din vechea relatie, din tinerete, cu un barbat care a abuzat-o. Inainte de a fi celebra in Romania, Bianca Dragusanu a fost batuta cu bata peste tibii. Rezultatul a fost devastator pentru picioarele ei.

Bianca Dragusanu s-a ales cu vanatai permanente. Ca sa nu fie observate, bruneta se dadea mereu cu fond de ten pe tibii. A suferit cateva interventii chirurgicale pentru a isi ameliora problemele. Cand scapase de ele, acestea s-au agravat din cauza sportului.

Bianca Dragusanu are 7 operatii la picioare

„În urma RMN-ului pe care l-am făcut mi-a spus că trebuie să fac recuperare ca să nu ajung la operaţie. Eu am 7 sau 8 operaţii la tibii. Acum am la stângul. Dacă stau prea mult în picioare se umflă, se face vânăt. Încep să fac o terapie. Trebuie să am mare grijă la exerciţiile pe care le fac la sală.

Muşchii spatelui s-au format mai bine. Nu am voie să alerg, nu am voie cardio, trebuie să fiu atentă ce exerciţii fac cu picioarele. Am avut probleme la un moment dat, dar pentru că am o alimentaţie sănătoasă nu a mai fost nevoie să fac insulină”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Bianca Dragusanu, batuta de Coco Paun

In urma cu mai bine de 18 ani, blonda a avut un iubit agresiv. Acesta a batut-o fara mila, cu o bata peste picioare. In urma agresiunii fizice, tibiile ei au suferit enorm. Bruneta a ramas cu vanatai pe care le-a tratat, ulterior.

“Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acesta mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când m-am dus să duc câinele afară, la 6.00 dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani. În judeţ, toată lumea îl cunoaşte şi ştie de ce este în stare şi ce poate să facă.

Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să îi spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi el a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă el o viaţă fericită.

Alexandra este un sfert vânătă faţă de cum eram eu. pe mine m-a bătut mai rău ca pe Alexandra. Am şi acum dificultăţi la mers. Problemele mele grave de sănătate au început atunci. M-a lovit într-o zonă sensibilă. Şase luni am stat imobilizată la pat. Apoi, am mers în căruciorul cu rotile, în cârje. M-am lăsat prostită de lacrimile lui şi mi-am dezamăgit părinţii iertându-l…. Nu se oprea din lovituri când îl rugam să nu mai dea în mine.

Am carnea strivită pe picior şi sunt nevoită să maschez semnele cu fard. Am încă coşmaruri de pe urma acestei poveşti. Am avut nevoie să merg la psiholog, pentru că m-a terorizat psihic… Oricum, problemele mele de sănătate s-au agravat din această cauză. Sunt predispusă la preinfarct, ţesutul de acolo este necrozat.

Am fost la zeci de doctori şi am cheltuit foarte mulţi bani, dar nimeni nu a ştiut ce să-mi facă. Nu pot să merg foarte mult, nu pot să stau în picioare foarte mult fiindcă am dureri foarte mari. Se umflă tibia dacă merg pe jos. Trebuie să port toată viaţa ciorapi medicinali… Lupt, probabil că asta este povara vieţii mele şi mi-o asum.

Mă răpea , mă sechestra şi mă ducea în păduri, unde mă chinuia şi îmi spunea: urlă acum! Un dobitoc, un imbecil, un animal…Nu-l iubeam, eram panicată. teroarea a durat doi ani. Stăteam cu el de frică, îmi ameninţa familia. Noi femeile nu plecăm dintr-o astfel de relaţie pentru că sperăm că astfel de bărbaţi se vor schimba… Cum facea sex Victor Slav cu Bianca Dragusanu? Prezentatorul Kanal D a spus adevarul! VIDEO

Pentru mine, prima agresiune a fost şocantă. Nu-mi venea să cred. M-a lovit de nenumărate ori. La început credeam că m-a lovit din greşeală. Ştiau despre toate acestea părinţii mei, prietenii mei…Au fost plângeri la poliţie, dar le-am retras. Am fost vistima iertării mele”, povestea Bianca la PRO TV, in urma cu multi ani. Victor Slav ascundea bani de Bianca Dragusanu. Unde ii punea si de ce o facea VIDEO

Bianca Dragusanu a slabit cu ajutorul lui Coco Paun

“Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. Aveam 80. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, povestea vedeta pentru Click! Bianca Dragusanu vrea inca un copil! Cand va deveni mama blondina

Publicat: 23 Apr. 2019, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă