Băutura care o menţine sănătoasă pe Sofia Vicoveanca la 82 de ani. O bea zilnic: ”Este bună pentru plămâni, pentru răceli!”

Publicat: 16 oct. 2023, 09:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sofia Vicoveanca a reușit să devină una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România cu ajutorul talentului, dar și prin munca pe care a depus-o de-a lungul timpului. Interpreta de muzică populară susține că este o fire activă cu un program bine stabilit. Din acest motiv reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la vârsta de 82 de ani.

Ca orice artist care se respectă, Sofia Vicoveanca știe faptul că trebuie să aibă o apariție impecabilă în fața celor care o apreciază. Din acest motiv are mare grijă la felul în care arată. Toată lumea se întreabă care este secretul longevității, iar artista a declarat că aspectul său se datorează unor mici reguli de la care nu se abate.

Sofia Vicoveanca se menţine în formă la 82 de ani cu ajutorul unei băuturi naturiste

Băutura care o menţine sănătoasă pe Sofia Vicoveanca la 82 de ani

Mai mult, artista are şi un secret care o ajută să se menţină sănătoasă. Mai exact, cântăreaţa bea în fiecare seară o băutură care are beneficii uimitoare în special pentru gât și plămâni. Este o rețetă naturistă, cu ingrediente pe care oricine le are în frigider.

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.

O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat artista pentru Ego.ro

Sofia Vicoveanca: „Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile”

Şi în ceea ce priveşte aspectul fizic, Sofia Vicoveanca vine în ajutorul celor care o urmăresc cu câteva sfaturi.

„De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează.

După ce ai tamponat ușor fața cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute. Pentru păr eu mai folosesc gălbenuș de ou. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile”, a povestit Sofia Vicoveanca pentru Fanatik.

Sursă foto: social media

Publicat: 16 oct. 2023, 09:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×