Sofia Vicoveanca îi face praf pe artiştii din noua generaţie: „Ăștia de 18 ani merg pe bandă înregistrată”

Publicat: 11 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sofia Vicoveanca are 82 de ani, dar continuă să apară în faţa fanilor şi să îi încânte cu vocea şi talentul său. Artista îşi face meseria de foarte mulţi ani cu bucurie, însă recent a dezvăluit faptul că o întristează faptul că noua generaţie de cântăreţi nu păstrează vechile valori. 

Sofia Vicoveanca este o artistă completă care a bucurat generaţii întregi cu melodiile sale. Deşi a ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani, cântăreaţa nu se gândeşte la pensie, ci continuă să fie aproape de public.

Recent, în cadrul unui interviu a mărturisit că a muncit din greu pentru a-şi face un nume, din acest motiv nu îi privește cu ochi buni pe cei care urcă pe scenă, dar nu au calitățile necesare.

„Normal că mă ține vocea, că eu încă mai cânt live, ce vă miră? Nu vă supărați, dar sunt ăștia de 18 ani care merg pe bandă înregistrată, eu nu fac playback ca ei! Fiecare om are câte un har, totul este să ai grijă și să îi mulțumești Cerului pentru ce ți-a dăruit.

Mă mai ține Dumnezeu cu vocea! Și azi am un spectacol în Bucovina, sunt invitată acolo. Dar, în Postul Paștelui, suntem mai liberi și noi artiștii, nu prea se țin evenimente”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Playtech.ro.

La ce trucuri apelează artista pentru a-şi proteja vocea

Artista își protejează vocea cu lapte cald și miere. Acest preparat o ajută și când are de susținut un recital, dar și după o răceală.

„Dacă se mai întâmplă ca al meu glas să-mi fie mai supărat, atunci, înainte de recital, beau o cănuță cu lapte cald cu miere de albine, mie îmi face bine, dacă tocmai am ieșit dintr-o răceală. Îmi dă bine la glas. Dar, această rețetă o folosesc numai în afara Postului Paștelui’.

Eu las să fiu descoperită de oameni, nu zic:”Uite cine sunt eu si unde am ajuns!”. Sunt un om modest, un artist care a muncit mult, care vine în fața publicului pregătit, căci omul plătește biletul, nu trebuie dezamăgit de niciun artist!”adaugă Sofia Vicoveanca.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×