O cunoscută artistă de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia. Moartea vedetei este considerată suspectă + Informaţii din anchetă

Publicat: 28 sept. 2023, 17:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O cunoscută artistă a fost găsită fără suflare în dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023, pe plaja din Mamaia Nord. Poliţiştii au reuşit să o identifice. Potrivit informaţiilor apărute, este vorba despre Laura Roșca (34 ani) din Turda (Cluj). Aceasta era cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla. Avea o comunitate impresionantă de fani pe reţelele de socializare. În prezent a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără viaţă pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau. Oamenii au apelat imediat numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj de salvare s-a deplasat la faţa locului. Medicii nu au putut să o salveze şi au constatat decesul.

Dj Lalla a murit la 34 de ani

Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului, însă se crede că artista a murit înecată. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Dj Lalla a murit la 34 de ani

Oamenii legii au deschis o anchetă

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Gabriel Culea, şeful salvamarilor, a făcut de asemenea declaraţii despre tragicul incident.

„Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios.

Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el. Sunt șanse mari să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea”, a declarat șeful salvamarilor pentru Replicaonline.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 sept. 2023, 17:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×