Bătaie ca în filme între Andreea Tonciu şi Maria Ilioiu: „Mi-a băgat mâna-n păr, am rupt-o pe genunchi…”

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:21 Vedete

Maria Ilioiu a fost prima concurentă eliminată de la emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”. După emisiune concurenta a făcut dezvăluiri incredibile din culisele emisiunii!

Maria Ilioiu a povestit cu lux de amănunte cum s-a bătut violent în culise cu Andreea Tonciu.

„A fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea Tonciu. Da, mă bucur că am ciufulit-o cum trebuie. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Uite că am rupt-o, pentru că și-a permis să vină să mă atace mișelește pe la spate. A venit și mi-a băgat mâna-n păr și a început să mă tragă. În acel moment n-am făcut decât să o iau și să o jumulesc ca pe o găină adevărată. Uite așa i-am făcut: Tonciuuu! Uite așa o jumuleam ca pe o găină și-i dădeam ‘poc, poc!’. Nu favorizez bătaia, dar în momentul în care o amețită de-asta, o vai mama ei, vine și își pune mâna în păr, o rupi pe genunchi, așa trebuie să procedezi. Așa a stat treaba, oameni buni. Cum e posibil ca acest ‘cap de bețișor’ să-și permită să-și pună mâinile în părul meu? Tonciu și-a permis să mă facă pe mine prostituată. Am chemat și poliția imediat după bătaie,” a spus Maria Ilioiu într-un videoclip postat recent pe Youtube.

Maria Ilioiu, conflict cu o altă concurentă

Maria Ilioiu a reuşit să o scoată din pepeni până și pe Raluca de la Bambi, una dintre concurentele care nu s-a arătat dornică să intre în conflict cu nimeni.

„Stiti vorba aia cu hotul striga hotul?
Si uite asa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru ca niciodata trotuarul nu poate fi inlocuit cu platoul de filmare. Cresti pe trotuar, il iei dupa tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, ma declar intelegatoare. Si cainele meu Bubu atunci cand vede un copac ridica piciorul sa faca pipi, asa ca pot intelege de ce diva de mahala atunci cand aude de Dubai considera ca si eu „vorbesc limba ei”🤦‍♀️Noroc cu faptul ca sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile si proiectele muzicale in care mi am demonstrat valorile, educatia, studiile, reusitele actoricesti si muzicale pentru ca altfel, nu stiam cum sa combat. Peace”, a scris Raluca Tănase, spre satisfacția fanilor de pe Instagram.

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă