Barbatul s-a insurat cu iubirea vietii sale, dar si cu sora miresei in aceeasi zi. Motivul e unul care a lasat pe toata lumea cu ochii in lacrimi

Publicat: 21 oct. 2017, 11:05 Autor: madalina m. Life

Un barbat din statul american Indiana a decis sa faca pasul cel mare alaturi de iubirea vietii sale. Cand au mers in fata altarului pentru a spune un „Da!” cat se poate hotarat, cei doi nu au fost singuri.

Asta deoarece in ziua nuntii nu doar femeia mult iubita a purtat rochia alba de mireasa, ci si sora acesteia. Barbatul a decis sa mearga la capat cu planul sau de a avea doua sotii, iar motivul e unul care a emotionat milioane de oameni.

Chiar daca initial toata lumea a considerat pasul cel mare ca fiind unul neobisnuit, pentru ca pe langa iubirea vietii sale, Will Seaton a mai avut o mireasa, gestul a fost unul remarcabil.

Barbatul s-a insurat cu iubirea vietii sale, dar si cu sora miresei in aceeasi zi

S-a insurat cu iubirea vietii sale, dar si cu sora miresei in aceeasi zi! – Barbatul de 25 de ani a decis sa isi ceara iubita, pe Ashley, in casatorie, in luna iulie a acestui an. Inainte de a merge la aceasta cu inelul de logodna, Will Seaton a intrebat-o pe sora miresei daca vrea sa devina „cea mai buna prietena a sa pentru totodeauna”.

Hannah, in varsta de 15 ani, a spus rapid „Da”. Cum fata s-a nascut cu sindromul Down, cei doi tineri americani au decis sa devina ingrijitorii legali ai acesteia, odata ce vor fi casatoriti.

In ziua nuntii, barbatul si iubirea vietii sale au avut-o alaturi si pe Hannah, care a purtat si ea o rochie alba. „E mai mult decat o domnisoara de onoare, am vrut sa fie inclusa in aceasta nunta”, a povestit Ashley, potrivit insideedition.com.

Barbatul s-a insurat cu iubirea vietii sale, dar si cu sora miresei in aceeasi zi

S-a insurat cu iubirea vietii sale, dar si cu sora miresei in aceeasi zi! – Totodata, imaginile de la evenimentul cat se poate de emotionant au ajuns sa fie virale, iar internautii s-au aratat cat se poate de marcati de gestul lui Will. In clipele in care s-au aflat la altar, mirele si sora miresei au schimbat chiar si cateva juraminte.

„Hannah, sunt atat de recunoscator ca esti sora mea si cea mai buna prietena. Esti una la un milion! Promit sa mergem in aventuri de pescuit, sa iti spun bancuri si cel mai important, sa am mereu grija de tine, cum ar avea un frate mai mare”, a spus Will.

De asemenea, fericitul cuplu a decis ca primul dans, de la petrecerea de nunta, sa ii fie acordat adolescentei. Piesa aleasa de acestia a fost „You’ve Got a Friend in Me”, de la Michael Buble.

Publicat: 21 oct. 2017, 11:05 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă