Barbat arestat dupa ce a vrut sa ucida un politist si a iesit cu toporul si cutitul la usa cand au venit jandarmii sa-l ridice!

Publicat: 17 Dec. 2018, 16:34 Life
Barbat arestat dupa ce a vrut sa ucida un politist si a iesit cu toporul si cutitul la usa cand au venit jandarmii sa-l ridice!

Un bărbat de 37 de ani din Ploiești care a vrut să omoare un polițist a fost reținut pentru ultraj.

Barbat arestat dupa ce a vrut sa ucida un politist si a iesit cu toporul si cutitul la usa! Bărbatul a ieșit pe stradă înarmat cu un cuțit și un topor cu intenția de a omorî un polițist de la Secția 2 Poliția Ploiești care îl amendase cu câteva luni în urmă. Bărbatul l-a văzut pe polițistul respectiv pe stradă și l-ar fi amenințat că îl omoară.

Poliția s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru ultraj. În ultimele trei zile se pare că bărbatul a sunat în repetate rânduri la Secția 2, întrebând când este polițistul de serviciu. Mai mult decât atât, se pare că l-a urmărit prin oraș cu scopul de a-l ataca, potrivit surselor din Poliție. Marți 7 august bărbatul a ieșit pe stradă înarmat cu un cuțit și cu un topor și a plecat în căutarea locuinței polițistului respectiv.

Mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie s-au deplasat la fața locului, dar bărbatul s-a baricadat pe scara blocului, apoi s-a poziționat în ușa apartamentului, înjurând și amenințând cu toporul polițiștii și jandarmii care încercau să îl liniștească. După mai multe minute de negocieri, timp în care bărbatul îndemna jandarmii să tragă cu armamentul din dotare, s-a reușit imobilizarea sa și a fost condus la audieri.

Interventia trupelor speciale ale Jandarmeriei a fost filmata iar „curajul” nebun al barbatului a ajuns sa fie imortalizat si postat pe Youtube, iar filmuletul cu el a ajuns sa aiba peste 50.000 de vizualizari. Jandarmii au incercat minute bune sa negocieze cu el o predare lejera si sa mearga cu ei la sectie, barbatul insa s-a dovedit extrem de violent aruncandu-se in fata jandarmilor si strigand la ei sa-l impuste.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Dec. 2018, 16:34 Life
Pe aceeași temă