Baietelul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane! E al doilea caz socant de acest fel de luna asta! Adevarul e unul foarte trist :(

Publicat: 26 Dec. 2018, 15:40 Life

Copilul de doar 8 ani a decedat, iar acesta e al doilea caz socant de acest tip, dintr-o singura luna.

Odata transportat la spital, micutul pe nume a fost diagnosticat de medici cu o banala raceala, dar si febra. Copilul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane a primit medicamente si a fost externat, in dupa-amiaza de luni. S-ar parea insa ca starea lui de sanatate nu era tocmai una buna, dar medicii nu si-au dat seama de acest lucru.

Baietelul de 8 ani care a murit in arestul autoritatilor americane

Baiatul si tatal lui au fost luati in custodia autoritatilor pe 24 decembrie. Un agent al politiei de frontiera observase ca baietelul pare bolnav si cei doi au fost ulterior transferati la spitalul „Gerald Champion Regional Medical Center”, in New Mexico. In seara de luni, baietelul originar din Guatemala s-a intors la spital, acuzand o stare generala de rau si vomitand. La cateva ore, copilul s-a stins pe patul de spital, si nimeni nu a putut sa il mai ajute.

Marti, un purtator de cuvant al Guvernului american a refuzat ofere mai multe detalii despre acest caz, mentionand doar ca acestea vor fi anuntate ulterior. De asemenea, luna decembrie din acest an, o fetita de 7 ani, pe nume Jakelin Caal, tot din Guatemala, a decedat dupa ce a fost retinuta de agentii de frontiera.

« Pagina anterioară

Publicat: 26 Dec. 2018, 15:40 Life
Pe aceeași temă